1Banner_opening 2019 2020.jpg banner-kromhouters-knhb.png header1.jpg header14.JPG header15.JPG header2.jpg header3.jpg header4.jpg header5.jpg header6.jpg
Bestuur Feb
9

Gedrag en veiligheid bij THCC De Kromhouters

Nieuws afbeelding "THCC De Kromhouters wil een vereniging zijn waar iedereen met plezier, in een veilig (sport) klimaat, kan hockeyen. Daar moeten we samen aan werken!”
Dit is de opening op onze website bij ‘Gedrag & Veiligheid’. Actueler kan het niet zijn.
 
Gedrag, veiligheid, grensoverschrijdend gedrag .. het is een zorgelijk thema en een actualiteit die niemand zal zijn ontgaan. Met plezier op het veld staan en je veilig voelen op onze vereniging, dat is waar het om gaat. En dat is waar THCC De Kromhouters voor staat.
Ook onze vereniging maakt onderdeel uit van de maatschappij en kunnen en mogen wij onze ogen niet sluiten voor eventueel grensoverschrijdend gedrag binnen onze vereniging.
 
In het kader van de maatschappelijke discussie die omtrent grensoverschrijdend gedrag recent is ontstaan vinden wij het belangrijk om te benadrukken dat grensoverschrijdend gedrag op onze club niet getolereerd wordt.
Daarom willen wij graag onze pagina ‘Gedrag & Veiligheid’ onder de aandacht brengen waar kan worden nagelezen hoe ons beleid hierin is.

Melden of contact opnemen
Wij moedigen het dan ook aan om zo nodig contact op te nemen met onze vertrouwenspersoon Miemke Keijzer-Rijksen via [email protected]
Dat kan ook al bij twijfel of voor overleg.
 
Op de pagina Gedrag & Veiligheid wordt uitvoerig ingegaan op:
- omgangs- & gedragsregels;
- wat onze vertrouwenscontactpersoon (VCP) kan zijn voor leden, ouders en vrijwilligers;
- uitleg over Verklaring omtrent Gedrag (VOG);
- de rol van de Tuchtcommissie.
 
Sportiviteit & Respect staan bij ons hoog in het vaandel. Je veilig voelen op onze vereniging is hierin een 1e vereiste. Wij hebben een mooie vereniging waar hét Kromhoutersgevoel een grote betekenis heeft. Laten wij dit koesteren en daar samen aan blijven werken.
Want, #wijzijndekromhouters !

Bestuur & de vertrouwenspersoon

Gerelateerde nieuwsberichten

Social media accounts & THCC De Kromhouters

Agenda

2-10 Super Sunday
30-10 Wintertijd
7-11 ALV