1Banner_opening 2019 2020.jpg banner-kromhouters-knhb.png header1.jpg header14.JPG header15.JPG header2.jpg header3.jpg header4.jpg header5.jpg header6.jpg
Bestuur Mei
28

Jeugd t/m 18 trainen va 1 juni zonder 1,5 m afstand

Nieuws afbeelding
Lieve Kromhouters,

Je hebt dit mooie nieuws vast al via diverse kanalen voorbij zien komen: vanaf 1 juni hoeft ook de jeugd 13 t/m 18 jaar zich niet meer te houden aan de 1,5 meter afstand tijdens de hockeytrainingen. Wél gelden er nog steeds de overige regels van ons TICT protocol,  zoals eigen drinken meenemen, geen trainingsmaterialen aanraken, clubhuis is (nog) gesloten, etc. Maar we zijn hoopvol op een verdere versoepeling:
⬇️
Een korte update na overleg met de KNHB gisteravond. We zijn bevestigd in onze visie: KNHB heeft - na regelmatig overleg met NOC*NSF en het RIVM- de stevige verwachting dat in september de competities worden gespeeld, en er ook (gefaseerd) mensen-stromen op sportparken gaan worden toegestaan.
De KNHB verwacht ook dat clubhuizen in juli (deels) mogen gaan verkopen. Dit is heel positief nieuws, al is het uiteraard allemaal nog indicatief en zonder garantie.

De TC tracht trainingen langer dan regulier door te laten gaan, de zomer in. We gaan dus door met ons voor te bereiden op meer "nieuwe normaliteit” voor komend seizoen. Én wij kregen complimenten van de KNHB voor onze inhoud en snelheid van reageren op COVID-19!