1A D1 header.png 1Banner_opening 2019 2020.jpg banner-kromhouters-knhb.png header1.jpg header14.JPG header15.JPG header2.jpg header3.jpg header4.jpg header6.jpg
In memoriam Apr
29

IN MEMORIAM Liselore van der Putten - Derksen

Nieuws afbeelding
Lieve Kromhouters,

Vorige week dinsdag bereikte ons het ontzettende, verdrietige bericht dat Liselore van der Putten - Derksen is komen te overlijden; vrouw van Remco (H30-1) en liefhebbende moeder van Julius (JO16-1) en Roselin (MO8-1). Liselore was een geliefd en zeer gewaardeerd Kromhouters lid.

Liselore staat bij vele Kromhouters bekend als zorgzame, lieve en enorm respectvolle vrouw met een bijzonder groot en bescheiden hart. Ze was een heel frequente en graag geziene veterinnen-A keepster en supporter bij de zich snel ontwikkelende Julius en Roselin - maar ook bij andere Kromhouters teams. De familie Van der Putten is een heuse Kromhouters familie, waar het leven doordrenkt is met hockey en hockeyprestaties en Liselore was daar geen uitzondering op. Als keepster bevocht Liselore elke bal die op haar goal afkwam, ook om thuis niet te hoeven koken want met haar man Remco en zoon Julius hielden zij iedere week een wedstrijdje wie het minste aantal goals om de oren had gekregen. De verliezer moest dan koken.

De ziekte die Liselore met zich meedroeg heeft zij flinke tijd bijzonder kranig weten te weerstaan, met immer positiviteit en veerkracht. Na behandelingen weer terugkeren op het veld doet niet iedereen haar na.

Beste Remco, Julius en Roselin, wij wensen jullie alle kracht toe dit enorme verlies een plek te geven in jullie leven. Weet dat De Kromhouters jullie tweede thuis blijft en wij er met z’n allen voor jullie zijn. Er zijn vele jeugd- en seniorleden met mooie herinneringen aan Liselore die zij ongetwijfeld met jullie delen als jullie dat willen.  

Wij zullen Liselore enorm missen en als een echte Kromhouter herinneren: sterk, positief, met een groot hart voor mensen en een echte held in de goal.

Bestuur THCC De Kromhouters