1A D1 header.png 1Banner_opening 2019 2020.jpg banner-kromhouters-knhb.png header1.jpg header14.JPG header15.JPG header2.jpg header3.jpg header4.jpg header6.jpg
Sponsoring Apr
15

Sponsor Trane Netherlands B.V. telt zich voor

Nieuws afbeelding THCC De Kromhouters prijst zich zeer gelukkig met fantastische sponsoren!
Graag laten we Wouter Marinus van Trane Netherlands B.V. aan het woord:

Stel jezelf even in het kort voor en wat is jou binding met De Kromhouters?
Ik ben Wouter Marinus uit Tiel . Ik ben verbonden met De Kromhouters doordat mijn beide dochters ( Sophie MO 12-3 en Nim MO 8-1) hockeyen bij De Kromhouters. Ik ben dus regelmatig te vinden langs de velden om de teams van beide dames te supporten.
 
Waar is het bedrijf Trane actief in?
Trane Netherlands B.V. is een leverancier en wereldleider in Chillers en Warmtepompen voor de industrie, ziekenhuizen, datacenters, kantoorpanden. Wij spelen een grote rol in de verduurzaming m.b.t. de opwekking van warmte en koude t.b.v. klimaatsystemen.
 
Wat is jouw rol bij Trane?
Ik ben inmiddels 8 jaar in dienst bij Trane als Service-Engineer. Ik hou mij voornamelijk bezig met het in bedrijf nemen van nieuwe geleverde apparatuur, reparaties en oplossen van storingen aan de koelmachines en warmtepompen van Trane.
 
Waarom sponsort Trane de Kromhouters?
Trane is onderdeel van een wereldwijd concern. Echter, Trane Netherlands is qua sfeer en werkklimaat een warme onderneming die graag betrokkenheid toont naar haar werknemers. Dus toen ik voor de grap een berichtje stuurde werd er direct enthousiast gereageerd. Er is uiteindelijk gekozen om het sponsordoek bij Veld 3 op te hangen, omdat er voor mijn dochters niets leuker is dan spelen op het veld waar een sponsordoek hangt met logo waarmee ze zijn opgegroeid.
 
Hoe heb jij het voor elkaar gekregen om Trane de club te laten sponsoren?
Mijn jongste dochter ( Nim) was een tijdje geleden ‘Mini van de Week’ bij Dames 1. Terwijl ik langs het hoofdveld stond viel het mij op dat er een "gat” zat tussen sponsorborden. Hier heb ik toen een foto van gemaakt en naar de directie van Trane gestuurd met de opmerking: "Hier past nog een mooi Trane-logo tussen.” Zo is het balletje gaan rollen en inmiddels hangt er een mooi sponsordoek langs veld 3.

Daarom sponsoren!
√ Je laat je betrokkenheid zien bij de club
√ Je draag bij aan een gezonde club
√ Je toont maatschappelijke betrokkenheid
√ Je laat zien dat je duurzaamheid belangrijk vindt
√ Je krijgt extra exposure voor jouw bedrijf
 
Open de sponsorbrochure voor alle mogelijkheden, en word ook sponsor!
Of stuur een mail naar [email protected]
 
PS: Ontvang 50% korting op je contributie bij het aandragen van een sponsor. Lees de voorwaarden op onze website.