1A D1 header.png 1Banner_opening 2019 2020.jpg banner-kromhouters-knhb.png header1.jpg header14.JPG header15.JPG header2.jpg header3.jpg header4.jpg header6.jpg
Communicatie Nov
7

Week van respect!

Nieuws afbeelding Respect zou als vanzelfsprekend beschouwd moeten worden, maar dit is niet altijd het geval. Open maar eens de krant (papier of digitaal) of bekijk de diverse mediakanalen die we tot onze beschikking hebben.

"Wat gij niet wilt dat u geschiedt, doet gij dat ook een ander niet”
De bottom line is in feite heel erg simpel: behandel anderen zoals je zelf behandeld wilt worden.
Hoe zou jij willen dat je in een discussie wordt benaderd, zowel in persoonlijke gesprekken als bijvoorbeeld via WhatsApp, e-mail, etc.?

Dat geldt in het algemeen, en zeker ook op het veld, langs de lijn en de interactie met iedereen in je omgeving. Dit omvat degene die zichtbaar is zoals je coach, trainer, teamgenoten, scheidsrechters, etc. Maar vergeet vooral ook niet de personen (vrijwilligers) achter de schermen die voor jou alles regelen om iedere week heerlijk te kunnen hockeyen, dat de club blijft draaien, en het bijvoorbeeld is geregeld dat er na de wedstrijd ook altijd iemand aanwezig is die zorgt voor een hapje en een drankje. Mooi toch?

Je mag zijn wie je bent
Wat we niet delen is dat we allemaal hetzelfde zijn. We komen allemaal uit een ander nest en hebben verschillende achtergronden. Maar wat ons bij elkaar brengt is hockey. Hockey bij De Kromhouters. En dat houdt ook in dat je mag zijn wie je bent, want onze vereniging biedt iedereen een veilige sportomgeving. Dat doen we met elkaar, en we kunnen elkaar daar ook op aanspreken.

Deze week is het de ‘Week van respect’, een jaarlijks terugkomende landelijke campagne.
De KNHB ondersteunt dit met o.a. de campagne "Het begint bij jezelf”.  We moeten ons altijd bewust zijn van sportiviteit & respect, maar in de ‘Week van respect’ zijn we er met ons hockey- & Kromhouters hart nog eens extra van bewust.
We blijven bouwen aan een veilige en respectvolle sportomgeving, met de bouwstenen van sportiviteit & respect.

Gedrag & Veiligheid
THCC De Kromhouters wil een vereniging zijn waar iedereen met plezier, in een veilig (sport) klimaat, kan hockeyen. Daar moeten we samen aan werken!
Zie ook de pagina op onze website voor alle informatie waarmee wij binnen onze vereniging gewenst gedrag stimuleren en ongewenst gedrag in en rondom de sport aanpakken. 

Toon jij je Kromhouters hart?
Sportiviteit & Respect, hockey & De Kromhouters horen bij elkaar!
#wijzijndekromhouters