1A D1 header.png 1Banner_opening 2019 2020.jpg banner-kromhouters-knhb.png header1.jpg header14.JPG header15.JPG header2.jpg header3.jpg header4.jpg header6.jpg
Sponsoring Aug
29

Sponsorcontract met Just4Safety & Just4Medical

Nieuws afbeelding
Just4Safety & Just4Medical tekenen omvangrijk sponsorcontract met hockeyclub THCC De Kromhouters

Het afgelopen weekend hield THCC De Kromhouters haar jaarlijks openingsevenement om het competitie- en trainingsseizoen op een gezellige en sportieve manier te openen. Dit jaar was er bijzondere aandacht voor het sponsorcontract tussen Just4Safety & Just4Medical en De Kromhouters, een belangrijke gebeurtenis voor alle partijen.

Beide bedrijven Just4Safety en Just4Medical, met oprichters en eigenaren de bekende Tielenaren Laura de Bruin en Wilco van Wijk, gaan hockeyclub De Kromhouters de komende jaren voorzien van EHBO-diensten tijdens evenementen, BHV cursussen voor de Kromhouters staf, medische tassen voor alle Kromhouters teams en AED apparatuur. Hiermee wordt de veiligheid en (eigen) hulpverlening van de hockeyclub naar een professioneler niveau gebracht waardoor leden, staf en publiek onbezorgd hun lievelingssport hockey kunnen beoefenen.

THCC De Kromhouters-voorzitter Rémy Heuver: "Wij prijzen ons als Kromhouters bijzonder gelukkig om Just4Safety en Just4Medical als een van onze hoofdsponsoren te mogen hebben. De veiligheid van sporters en toeschouwers tijdens de vele hockey- en bootcamptrainingen, competities en evenementen worden met deze samenwerking goed gewaarborgd. Daarnaast zijn Laura en Wilco bijzonder enthousiast en heel betrouwbare en professionele partners om mee samen te werken. Hun medische hulpverleningsdiensten zouden zonder twijfel voor vele andere bedrijven een waardevolle aanvulling zijn.”

Just4Safety/Just4Medical directeuren Laura de Bruin en Wilco van Wijk: "Bij hockeyclub De Kromhouters merk je een sterke focus op de toekomst.Toen het bestuur van De Kromhouters ons benaderde en hun plannen voor de toekomst met ons deelden, zagen we direct de diepgaande wens om alle vrijwilligers, leden, trainers en bezoekers te voorzien van professionele zorg van het hoogste niveau.Dit sloot naadloos aan bij onze kernwaarden als maatschappelijk betrokken bedrijven. We geloven sterk in het ondersteunen van lokale verenigingen met het bevorderen van gezondheid en welzijn.
Het sponsoren van De Kromhouters is voor ons niet alleen een investering in sport, maar ook in het creëren van een gezondere en veiligere omgeving voor iedereen die betrokken is bij deze vereniging.

Deze samenwerking gaat verder dan alleen sport; het is een verbintenis om een positieve impact te hebben op de gemeenschap en een verschil te maken. We zijn vastbesloten om de komende jaren gezamenlijk te groeien. We kijken uit naar de vruchtbare samenwerking die voor ons ligt en de maatschappelijke veranderingen die we samen kunnen bewerkstelligen”.


We zullen de mooie rode tassen van Just4Safety ongetwijfeld vaak zien in Tiel en daarbuiten...........


Op de foto v.l.n.r. Rob Wesselius, Hanneke Heuver, Wilco van Wijk, Laura de Bruin, Rémy Heuver, Remco Looijschelder