1Banner_opening 2019 2020.jpg banner-kromhouters-knhb.png header1.jpg header14.JPG header15.JPG header2.jpg header3.jpg header4.jpg header5.jpg header6.jpg
Sponsoring Jan
18

De Automannen stellen zich voor

Nieuws afbeelding Heb je het al gezien? We hebben nieuwe koffiebekers. De Automannen sponseren THCC De Kromhouters met 8.000 stuks.
En hierbij stellen zij zich graag aan jullie voor:

Wij zijn Sanne Bouwman en Patrick Magito en begin 2020 gestart met De Automannen. Een nieuw fris concept met persoonlijke aandacht.
 
Beiden zijn we geruime tijd werkzaam in de Automotive branche.
 
Door onze goede contacten met merkdealers uit de regio zijn we in staat je een breed aanbod aan goede kwaliteit auto's aan te bieden. En hebben we niet staan wat je zoekt? Dan zoeken we jouw droomauto graag voor je op. Ook over de landsgrenzen.
 
Onze filosofie is de kosten laag te houden waardoor een scherpe verkoopprijs altijd te realiseren is zonder op kwaliteit in te leveren.
 
Voor het technische gedeelte maken we gebruik van een aantal geselecteerde service-partners voor onderhoud, reparatie, APK, banden of schadeherstel.
 
Meer weten? Bel, mail of app even. We komen graag met je in contact.
www.de-automannen.nl

PS:
We sponsoren de koffiebekers omdat wij en onze gezinnen actief betrokken zijn bij de vereniging.
De positieve aandacht voor ons bedrijf door zoiets kleins als een koffiebeker is een mooi bijkomend voordeel. Laat dit een voorbeeld zijn voor de rest. Als iedere betrokken ondernemer op deze manier zijn steentje zou bijdragen?