1Banner_opening 2019 2020.jpg banner-kromhouters-knhb.png header1.jpg header14.JPG header15.JPG header2.jpg header3.jpg header4.jpg header5.jpg header6.jpg
Technische Commissie Sep
15

Zaalhockey: de voorbereiding start!

Nieuws afbeelding
Nu de veldcompetitie weer van start is gegaan, begint de KNHB met de voorbereidingen voor het Zaalseizoen. De eerste stap daarvoor is het inschrijven van de Zaalteams, zodat de bond daarmee de competitie-indelingen kan gaan maken.
We verzoeken jullie dan ook om vast na te denken of je mee wilt gaan doen aan zaalhockey. Geef dit vervolgens zo spoedig mogelijk door aan je coach.

Bericht vanuit de KNHB:
Ook komende winterperiode gaat de KNHB weer twee competities aanbieden, zaalhockey (binnen) en midwinter (buiten). De inschrijving voor de zaalhockeycompetitie is vandaag geopend. De inschrijving voor de midwintercompetitie wordt geopend in oktober en hierover volgt later meer informatie.

Bij de aangeboden competities willen we de volgende opmerkingen plaatsen:
  1. Zaalhockeycompetitie: de KNHB en de meeste verenigingen zijn alweer verplichtingen aangegaan m.b.t. de benodigde competitie- en trainingsuren. Dit betekent dat, als een vereniging teams inschrijft, ze ook eraan worden gehouden deel te nemen aan de competities en ze instemmen met betaling van de benodigde inschrijfgelden (zie informatie m.b.t. zaalhockey). Het is daarbij onzeker of de overheid in de toekomst nog steunpakketten gaat invoeren.
  2. Midwintercompetitie: in het verleden is er steeds voldoende massa geweest om deze voor de Jongste Jeugd te organiseren. Deze zal ook worden georganiseerd voor junioren- en seniorenteams indien zich daarvoor voldoende teams aanmelden. Doorgang van deze competitie is afhankelijk van weersomstandigheden.
  3. Zaalhockeycompetitie Jongste jeugd: vanwege het aantal voorinschrijvingen bij de O8 in Oost-Nederland, lijkt een competitie hier helaas niet haalbaar.

We zien graag jullie inschrijvingen tegemoet en kijken vooruit naar mooie zaal- en midwintercompetities.

Hartelijke groet,
de Zaalcommissie

Gerelateerde nieuwsberichten

Wij zijn gestart met HockeyFood

Agenda

2-10 Super Sunday
30-10 Wintertijd
7-11 ALV