1Banner_opening 2019 2020.jpg banner-kromhouters-knhb.png header1.jpg header14.JPG header15.JPG header2.jpg header3.jpg header4.jpg header5.jpg header6.jpg
Communicatie en redactie Jun
15

Volle bak bij Slot BBQ !

Nieuws afbeelding Bij aankomst kwam de muziek, het gezellige geroezemoes én de heerlijke geur van de BBQ je al tegemoet (met dank aan het bestuur die goed voor ons heeft gezorgd!) en zat de bekende sfeer er al goed in. Hoe fijn was het dat we dit keer weer ‘ouderwets’ een vol seizoen hebben kunnen hockeyen en dat feestelijk met elkaar hebben kunnen afsluiten.

In de loop van al die gezelligheid werd het de hoogste tijd voor de trofeeën en de huldiging van onze kampioenen.

DE DEKKER ONTWIKKELINGSPRIJZEN

Speler – Bas van den Broek, JD1
Gedreven, kan op elke positie wel spelen, niet te passeren, wil graag nog beter worden en een teamspeler.

Speelster – Lizzy Stehmann, MD2
Een neusje voor de goal, eenmaal in het vizier is ze niet te stoppen. Ze is een harde werker tijdens de training, zeer gemotiveerd om beter te worden en een echte teamspeelster.

Trainer/coach – Justine Völke, MD2
Ze is positief ingesteld, kan zelf goed hockeyen en straalt dit uit naar de haar team. Ze wil de speelster altijd weer wat leren, en krijgt zelfs complimenten van de tegenstander!

Team – Jong Dames 1
Een nieuw team, een nieuwe competitie waar we als club nog niet eerder aan hadden meegedaan. Een groep fanatieke, talentvolle meiden. Die echt unieke prestaties hebben neergezet, het hele jaar geen wedstrijd verloren. Of het nu gaat om de eerste helft van de competitie, de zaalcompetitie of de competitie na de winterstop. In totaal meer dan 200 doelpunten gemaakt, er zijn teams die doen daar jaren over ;).

OVERIGE PRIJZEN

Sjef Athmer - vrijwilliger van het jaar:
Joost van Doesburg, Helen Schoots en Gerben Lagerweij

Joost van Doesburg vanwege zijn inspanningen en betrokkenheid om te zorgen dat we als club in de Coronaperiode zoveel mogelijk goed en veilig konden ondernemen en Helen Schoots en Gerben Lagerweij en vanwege hun inspanningen voor allerlei jeugdevents (o.a. schoolhockey, glow in the dark toernooi, B&D toernooi, zelf geregelde sponsoring) het wedstrijdsecretariaat en actieve betrokkenheid!

Scheidsrechter – Ewout Waijer
Ewout is de eerste CS+ scheidsrechter van de na Corona periode die de cursus heeft voltooid. Hij is bijna elke zaterdag beschikbaar om te fluiten, terwijl hij in Utrecht woont. Dat is betrokkenheid! Verder is Ewout een voorbeeld als allround vrijwilliger en pakt diverse taken op binnen de vereniging.

HULDIGING VAN ONZE KAMPIOENEN

Zaalkampioenen
Dames 2, Jong Dames 1, Meisjes B1, Heren 4, Jongens A12

Veldkampioenen
Dames 1, Jong Dames 1, Jong Dames 2, Heren 3, Meisjes D2, Meisjes D4

Al met al was het een mooie afsluiting van het seizoen 2021 – 2022!
Zie onze Facebook Pagina voor alle foto's