1Banner_opening 2019 2020.jpg banner-kromhouters-knhb.png header1.jpg header14.JPG header15.JPG header2.jpg header3.jpg header4.jpg header5.jpg header6.jpg
75-jarig jubileum Jun
6

Puzzeltocht voor alle Kromhouters!

Nieuws afbeelding
Save the date: zaterdag 19 juni 2021


Beste Kromhouters!
Nu de besmettingsgraad een flinke duik maakt en het voorjaar zich inmiddels duidelijk laat zien wordt het de hoogste tijd voor een leuk uitje voor alle Kromhouters én introducés! De Lustrum commissie heeft samen met een aantal vrijwilligers een gave puzzeltocht door onze prachtige Betuwe gemaakt, met verschillende leuke en uitdagende opdrachten die voor jong en oud goed te doen zijn.

Auto- & fietsroute
Ga je met de auto: minimaal 2 personen per auto! Wil je het milieu niet te zwaar belasten en heb je geen elektrische auto? En wil je bovenal er vooral een gezellig gezinsuitje van maken? We hebben een superleuke fietsroute uitgezet.

Start tussen 9.00 uur – 11.30 uur
Volvo Henk Scholten is onze gastheer bij het startpunt, op de Kellenseweg 24 in Tiel.
Rekening houdend met het Covid-19 protocol zullen wij gespreid starten.  

Tussenstop: geheim! Tip: ga op zoek naar een Volvo en onze barman Herman. Hij heeft (hoe kan het ook anders) een lekkere lunch voor jullie.
Eindpunt: het terras van onze hockeyclub THCC De Kromhouters, waar Herman wederom voor ons klaar staat met verkoelende drankjes!
 
Kosten
De kosten bedragen € 7,50 per persoon. Voor dit bedrag krijg je een mooie route, vragenboekje, lunch, een drankje op de club bij terugkomst en vooral heel veel ouderwetse Kromhouters gezelligheid.
 
Auto
De route zal bestaan uit twee keer anderhalf uur rijden. Tijdens de route krijgen jullie verschillende opdrachten. Neem daarom ook een pen mee en een boek (of iets anders met een harde kaft) waarop je het antwoordformulier kan leggen, want zo kun je makkelijker schrijven in de auto 😉  
Na anderhalf uur puzzelen en rijden hebben jullie halverwege deze tocht vast zin in iets lekkers gekregen. Herman zal jullie van lunchpakketjes voorzien! Het is gezien de locatie handig om een picknickkleedje mee te nemen.
 
Rij de route met een Volvo!
Wil je graag met een auto meedoen en heb je zelf geen auto, of wil je wel eens wat anders rijden? Volvo Henk Scholten Tiel stelt een aantal Volvo’s ter beschikking om de puzzeltocht mee te rijden en deze zullen middels een loting* worden vergeven.
*Geef bij het aanmelden van de puzzeltocht aan dat je wil mee loten.
Je dient de auto wel netjes af te tanken voordat je hem terugbrengt bij Volvo Henk Scholten.
 
Fiets
Goed zo sportieveling! De mooie route voor de fietsers gaat in kilometers wat minder ver en kent andere opdrachten. Ook jullie komen halverwege de route Herman met lunch tegen om zo weer voldoende energie te hebben voor de terugweg.

Regels
  • houd te allen tijde afstand (1.5 meter);
  • THCC De Kromhouters is één grote familie, echter officieel zijn we dat natuurlijk niet. Houd je dus aan het Covid-19 protocol;
  • houd je aan de verkeersregels, boetes zijn voor eigen rekening;
  • na betaling is je inschrijving officieel.
Aanmelden
We snappen dat je nu echt enthousiast bent geworden, dus schrijf je nu in! Hoe?
- via de website: inloggen – Club – Evenementen – Puzzeltocht
- via de Lisa-app: via ‘meer’/ evenementen -Puzzeltocht
Geef bij ‘opmerkingen’ aan: 1. of je op de fiets komt of met de auto, 2. de namen met wie je deelneemt (ook van je introducés) , 3. als je wil meedoen met de loting om met een Volvo te rijden tijdens de puzzeltocht.  
Je mag je ook aanmelden via [email protected]

Na inschrijving ontvang je een mail met jouw persoonlijke starttijd. Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen, dus zorg dat je je op tijd inschrijft. De inschrijving sluit zodra het maximum aantal deelnemers is bereikt of uiterlijk op 12 juni 2021.
 
Wij kijken nu al uit naar jullie aankomst per fiets, in jouw mooie klassieker of gewoon in jouw eigen vertrouwde auto.
Het maakt niet uit hoe je komt, als je er maar bij bent!  

Tot 19 juni…wij hebben er zin in !

Met een sportieve én competitieve groet,
Rémy, Monique en Leander
#wijzijndekromhouters75