1Banner_opening 2019 2020.jpg banner-kromhouters-knhb.png header1.jpg header14.JPG header15.JPG header2.jpg header3.jpg header4.jpg header5.jpg header6.jpg
Sponsoring Mei
26

Nieuw sponsorcontract, nieuw clubshirt!

Nieuws afbeelding
In het nieuwe seizoen gaan we van start met een nieuw clubshirt voor iedereen. Onlangs hebben wij een mooi, nieuw en groot sponsorcontract afgesloten met Intersport Twinsport, mét een bijzondere primeur in Nederland.

THCC De Kromhouters wordt de eerste hockeyclub in Nederland die met de JDH brand van Jamie Dwyer gaat spelen. En daar zijn wij ontzettend blij mee!
Zoals de meesten van jullie weten is Jamie Dwyer een Australische oud-international, oud-speler van Bloemendaal en getrouwd met een Nederlandse.

Door het gesloten contract wordt Jamie Dwyer onze "Kromhouters Clubheld”. In de toekomst gaan wij hem in levende lijve tegenkomen op onze vereniging, bijvoorbeeld bij het geven van een clinic.

Nieuwe kledingregeling
Op onze website wordt de nieuwe regeling uitgebreid toegelicht.
'Gaan we allemaal direct bij de start van het seizoen het nieuwe shirt dragen', 'of gaat dit gefaseerd', 'wat zijn de kosten', 'kunnen belangstellende nog wel teams sponsoren', etc. ?
Je vindt de antwoorden op deze vragen en veel meer terug via onderstaande toelichting, en op de website via Sponsoring/kledingsponsoring.

De tekst gaat verder na de foto's.


Toelichting nieuw clubshirt
We hebben recent een nieuwe, grote sponsorovereenkomst afgesloten met Twinsport Intersport. Deze overeenkomst heeft invloed heeft op leden en verschillende zaken in de club. Onderstaand wordt uitgelegd welke zaken dat zijn:
1.   
De club gaat toe naar een uniform clubshirt voor alle leden. Dit clubshirt heeft een aantal nieuwe club sponsoren, Just4Safety en Impact Factoring en het shirt en de bijbehorende sponsoren gaan wij voor (minimaal) drie jaar dragen. Sponsoring van wedstrijdshirts voor individuele teams kan als gevolg hiervan niet meer. Sponsoring van teams blijft mogelijk, dan in de vorm van trainingspakken, truien, tassen, back-packs en dergelijke. Hiervoor dient een sponsor contact op te nemen met de kleding commissie (Heleen Salet en Nick Funcke of mailto:[email protected]).
2.    
Per uiterlijk 1 januari 2022 is iedereen die wedstrijden speelt voor De Kromhouters verplicht het nieuwe clubshirt te dragen. We hebben de volgende, voordelige regeling om clubleden hiertoe de mogelijkheid te geven:
  I.    Bij aanschaf van een nieuw clubshirt vóór 1 september 2021 bedraagt de "early-bird”prijs 20,00 euro (normaliter minimaal 40,00 euro):  
  II.    Bij aanschaf van een nieuw clubshirt in de periode 1 september 2021 - 1 januari 2022 betaal je een gereduceerde introductieprijs van 27,50 euro
  III.    Vanaf 1 januari 2022 zijn de kosten van een clubshirt de reguliere kosten: 40,00 euro  
  IV.    Ieder jaar wordt een kledingbeurs georganiseerd waarbij leden onderling shirts kunnen ruilen/verkopen. Aangezien alle shirts hetzelfde zijn is het dus gemakkelijk te ruilen of verkopen.
  V.    Binnenkort is het mogelijk om de nieuwe shirts te bestellen Hier volgt later een apart bericht over.
3.   
De nieuwe kledingregeling is te vinden op onze website bij het menu Sponsoring/kledingsponsoring.
4.   
Leden ontvangen 20% korting op de clubcollectie (tenue & trainingspakken) in het Twinsport Intersport filiaal Nijmegen of online
5.   
Als leden aankopen doen bij Twinsport Intersport via de app, ontvangt de club 2,5% commissie op alle aankopen.
6.   
Leden kunnen 2,5% spaartegoed opbouwen bij elke aankoop in het Twinsport Intersport filiaal
7.   
De nieuwe kledingleverancier binnen de sponsorovereenkomst wordt JDH, Jamie Dwyer Hockey. Jamie Dwyer is een Australische oud hockey-international, getrouwd met een Nederlandse, die onder andere bij Bloemendaal heeft gespeeld. Wij mogen ons gelukkig prijzen dat Jamie Kromhouters "clubheld” wordt. Je zult hem in de toekomst ongetwijfeld een keer op de club zien, bijvoorbeeld als hij een clinic geeft. Kromhouters is de eerste vereniging in Nederland die met de JDH-brand gaat spelen! #wijzijndekromhouters  
8.   
De club krijgt als onderdeel van dit contract jaarlijks hockeymaterialen en toebehoren

Additionele informatie voor de teamcoördinatoren en coaches
1.   
Naast dat ieder team nu hetzelfde clubshirt gaat dragen, blijven er veel mogelijkheden voor (kleding en andere) sponsoring van individuele teams. Voor alle initiatieven hieromtrent dient contact te worden opgenomen met de kledingcommissie naar wat de mogelijkheden zijn.  Eigen initiatief vanuit de (jeugd)teams wordt door de vereniging zeker gewaardeerd, maar graag even afstemmen met de kledingcommissie omtrent de spelregels!
2.   
Binnenkort is de Kromhouters kledingsponsor brochure online in te zien.
3.   
Alle huidige sponsorshirts dienen uiterlijk 1 september 2021 te worden ingeleverd bij de kledingcommissie. Deze zal de shirts aan een goed doel doneren, hierover volgt meer informatie op een later moment.