1Banner_opening 2019 2020.jpg banner-kromhouters-knhb.png header1.jpg header14.JPG header15.JPG header2.jpg header3.jpg header4.jpg header5.jpg header6.jpg
Bestuur Mei
25

Aan alle Duizendpoten, Clubklussers en Regeltantes

Nieuws afbeelding Beste Kromhouters,
Een vereniging wordt een topclub omdat enthousiaste vrijwilligers zich inzetten. Normaal gesproken rijden we onze kinderen naar uitwedstrijden, fluiten we wedstrijden, doen we bardiensten en verven en klussen we op Kromhouters DoeDagen. Nu kan dat niet. Op dit moment staat alles op een laag pitje. Zeker nu de competitie voor de rest van het seizoen is afgelast vanwege Covid-19. Erg jammer.

Borg terugverdienen
Toch is er nog van alles te doen!
En dat is handig want zo kun je de borg van EUR 30,- terugverdienen die je aan het begin van het seizoen hebt betaald. Normaal gesproken krijg je die terug gestort wanneer je 2x per jaar (per lid) een bardienst of doe-dag hebt gedraaid. We hebben al een aantal DoeDagen gehad en er komen nog Kromhouters DoeDagen aan waarvoor je je kunt inschrijven.

Maar wil je je vrijwilligerstaak anders invullen? Dan kan dat nu.

De Lustrum Commissies zoekt vrijwilligers
De Lustrumcommissie kan namelijk nog wel wat hulp gebruiken bij de organisatie van tal van activiteiten en werk achter de schermen om het 75 jarig bestaan te vieren. Vind je het leuk om een kledingbeurs of een fair op te zetten en te coördineren, mee te helpen tijdens het openingsweekend, een feest te organiseren, etc.? We kunnen jouw hulp goed gebruiken!

We delen mensen hiervoor niet speciaal in, zoals dat bij de bardiensten het geval was. Maar heb je tijd, zin en energie om iets voor jouw cluppie te doen, meld je aan via [email protected]
In overleg met de betreffende commissie is er altijd wat te doen! Gezellig toch?!
#wijzijndekromhouters75

Vast veel dank namens het bestuur!