1Banner_opening 2019 2020.jpg banner-kromhouters-knhb.png header1.jpg header14.JPG header15.JPG header2.jpg header3.jpg header4.jpg header5.jpg header6.jpg
Bestuur Maa
28

Communicatie omtrent corona

Wij begrijpen dat de landelijke toename van het aantal Coronabesmettingen onrust en vragen kan oproepen. Ook bij onze vereniging.

Als vereniging volgen wij nauwgezet de ontwikkelingen en de adviezen van het RIVM en de KNHB. Zo zorgen wij dat we hockey op een zo veilige mogelijke manier kunnen blijven aanbieden.
Maak voor jezelf de afweging in hoeverre je gebruik maakt van de mogelijkheden. Je bent vrij om hierin jouw eigen keuze te maken. Bij (milde) klachten blijf je uiteraard thuis.

Ben jijzelf positief getest op Corona?
Neem zo snel mogelijk contact op met de GGD en vraag advies. De GGD doet het bron- en contactonderzoek en geeft aan welke regels gelden voor contacten die je hebt gehad tijdens een training of een wedstrijd.
Neem daarna contact op met de vertrouwenspersoon ([email protected]) van de hockeyclub. Zij overlegt met jou hoe dit het beste kan worden gecommuniceerd (dat kan ook anoniem).

Wil je meer informatie over het beleid van het RIVM en het landelijke beleid t.a.v. sporten zie:
https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19/actueel en https://nocnsf.nl/coronavirus-en-sport