1Banner_opening 2019 2020.jpg banner-kromhouters-knhb.png header1.jpg header14.JPG header15.JPG header2.jpg header3.jpg header4.jpg header5.jpg header6.jpg
Bestuur Maa
15

Nieuwsbrief maart 2021

Nieuws afbeelding


Lieve Kromhouters,
 
Herken je dat gevoel dat je zin hebt om 's ochtends na je ontbijt  je blauw-witte sokken aan te trekken, je stick te pakken je familie gedag te zeggen en met een grote smile op de fiets te stappen op weg naar jouw eigen team, waarmee je die dag weer een inspannende en spannende wedstrijd gaat spelen, met na afloop onderlinge gezelligheid en grote hoeveelheden plezier en frisse lucht?...........hét Kromhoutersgevoel!
 
..We hebben het waarschijnlijk allemaal en nu er 'tot 27 jaar' weer getraind mag worden kunnen er in ieder geval weer veel meer Kromhouters het veld op: erg fijn!
 
Door de avondklok hebben we hier en daar moeten schuiven met trainingstijden en H1 en D1 trainen nu op ook op zondag. Samen met de zon die zich weer vaker laat zien, gaan we er met het overgrote deel van onze fantastische club weer helemaal tegenaan!

De groep senioren boven de 26 kunnen helaas nog niet in grotere aantallen trainen, dit blijft beperkt tot twee- of viertallen, en we blijven goede moed houden dat ook hier de komende periode meer versoepeling komt.

Er is (achter de schermen) veel gebeurd de afgelopen maanden en we delen graag waar we mee bezig zijn.. Deze nieuwsbrief heeft belangrijke, nuttige en leuke informatie dus neem 'm goed door!

Enthousiaste groet,
Remy Heuver
 


Oproep: zet uw kinderen af in de 2e rij op het parkeerterrein!
Er wordt door de jeugd weer volop getraind! Op alle dagen van de week komen kinderen af en aan, op de fiets, lopend of met de auto. Dat gaat goed op de velden! Op het parkeerterrein minder....  
Herkent u dat, dat  u uw kind graag vooraan bij het hek wilt ophalen of afzetten en dat er dan nog even snel een paar voetgangers en fietsers vlak langs uw auto schieten? Direct bij de uitgang van het hek is het regelmatig chaos. Dat veroorzaakt onveilige situaties en willen we graag anders! U toch ook?
 
Vandaar de oproep: laat de in/uitgang bij het hek vrij voor de voetgangers en fietsers (3).
Komt u met de auto? Gebruik alleen de andere rijbanen (1) en (2) en parkeer gewoon even in de vakken als u even moet wachten.  
 

Oproep: foto's en herinneringen van hèt Kromhoutersgevoel gezocht!
Wie had kunnen vermoeden dat, inmiddels alweer 75 jaar geleden op 26 januari, vier Kromhouters-helden Harrie Septer, Coen Septer, Hein Vallinga en Sim Hijmans samen met een aantal vrienden de fundamenten hebben gelegd van wat nu de meest gezellige en succesvolle club van de Betuwe is. En die menig van ons rekent als zijn tweede (of misschien wel eerste) thuis. Hét Kromhoutersgevoel. Iedere maand laten we verschillende Kromhouters, jong en oud(er) hét Kromhoutersgevoel verwoorden via de rubriek 'THCC De Kromhouters door de ogen van ..'. En we willen meer!
 
We willen goede herinneringen boven water halen! Heb je foto's en/of verhalen waarbij je al moet lachen als je er aan denkt of naar kijkt? Heb je nog plaatjes van je oude teamgenootjes, van toernooien, aan de bar, er op of er onder.. Het wordt tijd om ze te delen! Stuur je herinnering naar: [email protected] #wijzijndekromhouters75
 

Lustrumcommissie; zaterdag 10 april feest voor de jongste jeugd
Achter de schermen is de lustrumcommissie druk bezig om een feestelijk programma samen te stellen. De Lustrum-agenda is zich inmiddels goed aan het vullen met hele leuke activiteiten.
De eersten die sowieso aan de beurt zijn, zijn onze Kromkabouters & Hockeyschool-kids. Zij gaan op zaterdag 10 april al hockeyend diverse oud-Hollandse & 'fruitige' spelletjes spelen. Daarnaast wordt er o.a. ook gewerkt aan een online pubquiz.
 
En de rest van de lustrumplannen?
Binnenkort krijgen jullie de Jubileum-kalender gepresenteerd. Hoe we alles uiteindelijk kunnen inrichten blijft nog deels onzeker en heeft er uiteraard mee te maken hoe de toekomst qua coronaregels zich ontwikkelt. En als in dit lustrumjaar niet alle feestelijkheden gerealiseerd kunnen worden, dan feesten we volgend jaar gewoon nog even door! #wijzijndekromhouters75
 
Leden lustrumcommissie:
Herman van Wissen, Marcella van Dijk, Joost van Doesburg, Babette Koelemaij, Rémy Heuver, Monique Beekman, Marieke Pitlo, Rogier Masselink en Caroline Leeman
 

Hockeyfit op zondag. Doe je mee?
Natuurlijk heeft iedereen weer zin om te hockeyen, ook als je 27 jaar of ouder bent!
Om jou en onze andere leden boven de 26 jaar weer "Hockeyfit" te krijgen zijn we in 2-tallen op de zondagochtend aan de slag. Hockey in combinatie met een stukje kracht en conditie. En ook weer sociaal contact met je team, club en andere leden. Herman zorgt dat de Afhaalbar voor, tijdens en na de training geopend is. Dus leden boven de 26 jaar, veteranen, keepers, trimhockeyers doe mee en meld je aan! Ook als je geen lid bent, ben je van harte welkom!
 
Doelgroep: iedereen >27 jaar
Tijdstip: zondag tussen   9.30u - 12.30u
Duur training: 1 uur tussen   9.30u - 12.30u (verdeling wordt per tijdslot en op niveau gemaakt)
Aanmelden: uiterlijk de zaterdag tevoren voor 12:00u bij het aanspreekpunt in je eigen team
 

Wintertraining 2020-2021; geen factuur voor seniorentraining
Afgelopen winterstop is het zaalhockeyseizoen niet doorgegaan, wel konden we toch blijven hockeyen door een 'Wintertraining' aan te bieden. Veel jeugdleden hebben deze trainingen vaak en met veel plezier bezocht! Voor de seniorleden waren de mogelijkheden door de lockdown en de extra maatregelen vanaf december zeer beperkt. Er heeft slechts een klein aantal seniortrainingen plaatsgevonden. Als bestuur hebben we besloten de kosten voor die enkele training niet door te belasten aan de seniorengroep. Zowel de juniorleden als de keeperstrainingen hebben gelukkig geen hinder ondervonden van de Covid-maatregelen. Deze leden ontvangen binnenkort dan ook een factuur via ClubCollect.

Opzegdatum naar 1 mei
In de ALV van november en december is de statutenwijzigingen aangenomen waarmee de uiterlijke opzegdatum van het lidmaatschap is veranderd in 1 mei. Dat geeft de mogelijkheden om eerder de selectie bekend te maken en coaches en trainers te zoeken voor elk team.
Ben je nog in overweging om het lidmaatschap te continueren? Je mag hierover (en andere vragen) uiteraard altijd contact met ons opnemen. Dat kan via [email protected] of [email protected].
 
Opzegging na 1 mei en uiterlijk 1 juni, zonder financiële gevolgen, kan alleen als spelen door overmacht voor een lid onmogelijk wordt gemaakt (bijvoorbeeld terugtrekken van een elftal vanwege onvoldoende spelers). Dit wordt per geval bekeken en beoordeeld. Heb je nog vragen over het lidmaatschap of over andere zaken, dan kan je mailen naar [email protected]. Daarnaast geldt de opzegtermijn van 1 juni voor de trimhockey leden, aangezien zij niet in competitie teams spelen.
 

1 verplichte ALV per seizoen
In de ALV van november en december is ook de statutenwijziging besproken en aangenomen waardoor er per seizoen 1 verplichte ALV wordt ingepland, aangevuld met 1 of 2 evt. extra ledenvergaderingen. Wil je het nog even nalezen? Log in en lees de notulen.


Sponsorcommissie.. nieuwe clubshirts in aantocht
We hebben recent een aantal nieuwe sponsorcontracten afgesloten, waaronder ook een groot sponsorcontract met Twinsport Intersport. Naast sponsorbijdragen in de vorm van geld en materialen, krijgen leden en club als onderdeel van het contract, kortingen bij aankopen in deze sportwinkel. Daarnaast gaan we met de hele club per seizoen '21-'22 in nieuwe clubshirts spelen. Binnenkort komt hierover meer informatie, bijvoorbeeld met een aantrekkelijk aanbod naar leden en over hoe we dit gaan regelen.  


Cashvrije bar; neem je pinpas mee naar de club!
Je kleingeld aan de bar slijten voor een biertje, een bitterbal of kaasstengel van Herman? Bij de Kromhouters is dat straks niet meer zo makkelijk. Vanaf volgend seizoen kunnen barconsumpties alleen nog maar met een pinpas worden betaald. We beginnen hier vanaf 1 april mee en gaan dit echt doorzetten vanaf 1 september 2021.
Het wordt namelijk steeds lastiger om cash geld te storten bij banken, 95% van de betalingen in het clubhuis gaat al via PIN en de boekhouding wordt zo veel eenvoudiger. En dat is natuurlijk fijn voor de beheerder en accountant. Veel bedrijven en verenigingen voeren dit beleid al een tijdje naar volle tevredenheid en de Kromhouters volgen nu ook.
Een goede reden dus om voortaan je pinpas mee te nemen naar de club en daar je tosti, colaatje of kopje koffie mee af te rekenen. Iets wat velen van ons al wekelijks doen.

Hopend elkaar binnenkort weer aan die bar en op de club te zien,

Hartelijke groet, namens het bestuur,
 
Babette Koelemaij
Secretaris THCC De Kromhouters