1Banner_opening 2019 2020.jpg banner-kromhouters-knhb.png header1.jpg header14.JPG header15.JPG header2.jpg header3.jpg header4.jpg header5.jpg header6.jpg
Bestuur Okt
10

Midwinter competitie ipv zaalhockey competitie

Nieuws afbeelding Beste Kromhouters,
 
Deze week is er duidelijkheid gekomen vanuit de KNHB over het komende winterseizoen. De KNHB biedt zowel een zaalhockeycompetitie als een midwinter competitie aan.
 
Naar aanleiding van deze publicatie hebben wij als bestuur het besluit genomen ons volledig terug te trekken uit de zaalcompetitie als club. De veiligheid van onze leden, de onzekerheid over het Coronabeleid de komende tijd en de bijkomende financiële verplichtingen die de club moet aangaan als we voor zaalhockey zouden kiezen, heeft ons tot dit besluit doen komen.

Vrijdagavond 10 oktober heeft de zaalhockeycommissie overleg gehad met de KNHB en andere clubs. In dit overleg is duidelijk geworden dat veel clubs zich al hebben teruggetrokken voor de zaal en de verwachting is dat veel clubs nog volgen voor de deadline van 12 oktober.
 
Wij begrijpen dat zaalhockeyliefhebbers teleurgesteld zullen zijn, dat zijn wij ook.
Gelukkig is er een mooi alternatief: de KNHB organiseert een midwinter competitie waar wij als bestuur wel achter kunnen staan.

Midwinter competitie
Het voordeel van deze competitie is dat we ook in de winter met regelmaat vertoeven op onze eigen gezellige club.
We trainen op onze eigen velden én zijn er uiteraard ook wedstrijden die in Tiel plaats vinden.
IJs en weder dienende .., wie weet mogen we tegen die tijd dan ook weer genieten van de heerlijke lunches van Herman.

Inschrijven midwinter competitie
Wij hopen als bestuur dat alle teams zich gaan inschrijven voor deze midwinter competitie. Wij zullen in december, januari en februari wekelijks 1 training per team faciliteren.
Het is natuurlijk mogelijk dat trainingen en/of wedstrijden worden afgelast in verband met vorst of sneeuw.
De kosten voor deze competitie, die hieronder is vermeld, is inclusief trainers en kosten faciliteiten.
 
Tarieven wintercompetitie
- Senioren € 55,00
- Junioren € 45,00
- Jongste Jeugd € 35,00
- Hockeyschool Gratis
 
Wij verzoeken alle teams die de midwinter competitie willen spelen zich opnieuw aan te melden vóór 12 oktober op het mailadres: [email protected]

Contact
Mochten er nog vragen of opmerkingen zijn dan verzoeken wij dit te communiceren met de coach van het desbetreffende team. De coach kan de vragen of opmerkingen bundelen en dit naar bovengenoemd mailadres versturen.
 
Namens het bestuur,
 
Matthijs Keijzer
Bestuurslid Hoofd technische zaken
THCC De Kromhouters