1Banner_opening 2019 2020.jpg banner-kromhouters-knhb.png header1.jpg header14.JPG header15.JPG header2.jpg header3.jpg header4.jpg header5.jpg header6.jpg
Bestuur Sep
21

Terugstorten borg bardienst / doe-dagen

Nieuws afbeelding Iedereen die 2 bardiensten heeft gedraaid, en /of een bijdrage heeft geleverd op een doe-dag, heeft de borg al teruggestort gekregen of krijgt deze binnen nu en een week teruggestort. De regel tot nu toe is dat terugstorten geschiedt na het draaien van 2 bardiensten.  
 
Uitzondering op de regel
Omdat wij vorig seizoen i.v.m. sluiting van het clubhuis en annulering van de wedstrijden, minder mogelijkheden hadden om bardiensten te draaien, zal er een uitzondering worden gemaakt voor leden die in ieder geval 1 dienst hebben gedraaid. Deze leden zullen de helft van de borg teruggestort krijgen.
 
Leden en/of ouders van leden die gedurende de winterstop zijn ingestapt als zaalhockeycoach of teamleider, zijn vrijgesteld van bardienst en zullen de volledige borg ook teruggestort krijgen.
 
Graag willen wij u erop wijzen dat wij zonder de hulp van enthousiaste ouders en leden (en dat kan op veel verschillende manieren) moeite hebben om onze fantastische faciliteiten, begeleiding van teams, bezetting rondom het speelveld en in het clubhuis, in stand te houden.

Ook wij als sportvereniging merken de gevolgen van de Corona-perikelen van de afgelopen maanden. Met elkaar doen we ons best om alles zo goed mogelijk draaiend te houden. En, bij voorkeur contributie verhoging te voorkomen. Echter, een sportvereniging kan niet zonder vrijwilligers. Gelukkig beschikken wij bij de Kromhouters over enthousiaste en gedreven vrijwilligers waar wij ontzettend blij mee zijn. Daar kan je er nooit genoeg van hebben. Doe jij ook mee?

Namens het bestuur,
David Prommersberger – Penningmeester
[email protected]