1Banner_opening 2019 2020.jpg banner-kromhouters-knhb.png header1.jpg header14.JPG header15.JPG header2.jpg header3.jpg header4.jpg header5.jpg header6.jpg
Bestuur Sep
11

Naleven regels/protocol

Nieuws afbeelding Lieve Kromhouters

Wat heerlijk om het openingsweekend, de eerste week trainingen en het eerste competitieweekend succesvol en veilig achter de rug te hebben. Er is door veel mensen hard gewerkt om ons geliefd hockeyspelletje ondanks COVID-19 door te kunnen laten gaan. Registratie, tenten, looproutes en dergelijke.
Het is fijn om te zien dat veruit de meeste leden en toeschouwers zich houden aan de maatregelen.

Er zijn helaas ook mensen die het wat minder serieus nemen, met name wat betreft het afstand houden.
Ik weet, en heb zelf ervaren, dat het soms moeilijk is. Je moet bijvoorbeeld wennen als je wat te drinken wordt aangeboden langs de lijn, om in plaats van te gaan staan drinken, te gaan zitten in de foodzone met afstand van 1,5 meter  van elkaar.
Helemaal als het gezelliger wordt met (grotere) teams, is het behouden van afstand moeilijk gebleken.

Ik wil iedereen die ons park bezoekt nogmaals namens de hele vereniging op het hart drukken zich te houden aan de maatregelen en met name de 1,5 meter afstand, het zittend eten/drinken (ook op afstand!) en tafels/banken te laten staan.

Als wij met z'n allen - en eenieder persoonlijk- ons niet kunnen houden aan de geldende maatregelen, lopen we het risico dat we besmettingen stimuleren en/of de club wordt gesloten.

Niets meer en niets minder.

Dit zou betekenen GEEN hockey meer, met een enorme impact op (het voortbestaan) van de club.....Voorbeelden in Nederland van gesloten sportclubs zijn er helaas al.

Laten we het goed doen, wij zijn Kromhouters en kunnen dit!

Namens het bestuur THCC De Kromhouters
Rémy Heuver