1Banner_opening 2019 2020.jpg banner-kromhouters-knhb.png header1.jpg header14.JPG header15.JPG header2.jpg header3.jpg header4.jpg header5.jpg header6.jpg
Bestuur Jul
17

Zomergroet

Nieuws afbeelding Vakantie! Voor sommigen wordt het wellicht toch nog een buitenlandse vakantie, al lijkt het er op dat velen gaan genieten van een welverdiende vakantie in ons eigen mooie land.

Waar we andere jaren vooral een vrolijke zomergroet plaatsten na wederom een volledig en succesvol jaar, wil ik nu even stilstaan bij wat ons recent is gepasseerd.

Terugblik
Het seizoen begon zo mooi en hoopgevend. Na een prachtige zomer in 2019 werd op zondag 1 september het seizoen feestelijk geopend, mét een mooi gerenoveerd veld 2 en een kersvers funkeyveld voor onze enthousiaste kabouters. Het is aanstekelijk het enthousiasme te zien van de jongste Kromhouters en tegelijkertijd is het funkeyveldje een welkome aanvulling om onze club en het park nog fijner te maken als verblijf.

De competities gingen van start, de Silver Cup bracht zijn reuring en vervolgens gingen we de zaal in. Mét een paar kampioenen. Intussen was, ver bij ons vandaan, het coronavirus bezig met een grimmige opmars. Kleine maatregelen vonden plaats, en bij de wedstrijden geen shake hands meer, daarvoor in de plaats wel bijvoorbeeld een tikje met de stick als groet naar de tegenstander. Op 15 maart viel toen ineens alles stil. Een heel vreemde gewaarwording met ‘rollercoasters’ aan emoties bij zieken, overledenen, stilliggende bedrijven en thuiswerkende mensen. Straten stil, de lucht helder en onaangetast. Onze club activiteiten als bij donderslag bij heldere hemel terug naar nul. Pijnlijk, jammer. Bijzonder teleurstellend voor ons allemaal om uiteindelijk de competitie niet strijdend af te kunnen sluiten of als ouder je kind niet de sportieve en vriendschappelijke uitdaging te kunnen geven die De Kromhouters normaal wel biedt. Een belangrijk aantal teams rook hun kampioenschap al, beeld je eens in hoe teleurstellend dat is geweest...

Met de beste bedoelingen hebben we met de club gezocht naar mogelijkheden voor enig activiteit rondom hockey, uiteindelijk vielen alle ideeën stil door de continue aangescherpte maatregelen en bleven we enkel digitaal met elkaar in contact. Via onze social media kanalen zagen we met regelmaat leuke, enthousiaste, actieve en creatieve beelden van onze leden voorbij komen. Daarnaast waren er super sympathieke acties zoals ‘Help je cluppie’. Veel mooie truien, een aantal T-shirts en dito ruggen van de Kromhouters hebben online de revue gepasseerd  ;-)  Hiervoor ontzettend veel dank!! Het is bijzonder fijn te zien dat Kromhouters om hun club geven en buiten gebaande paden willen gaan om samen onze vereniging te laten doen leven, doen groeien in goede maar ook in minder makkelijke tijden.

De weg naar boven
Zoals jullie weten, zijn inmiddels de regels versoepeld en dat geeft ons de ruimte om weer activiteiten, trainingen en oefenpotjes te houden op onze velden. Hoe blij we met deze ontwikkelingen zijn hoef ik niemand uit te leggen, al is het belangrijk binnen alle mogelijkheden de geldende RIVM maatregelen te blijven volgen, voor het belang van je medemens en voor de club als geheel.
In de nieuwsbrief die binnenkort volgt, worden jullie op de hoogte gebracht van een aantal nieuwe zaken, bijvoorbeeld rondom gebruik van het clubhuis

Iedereen heeft uitgekeken naar  de teamindelingen. Met name onze Technische Commissie heeft daar hard aan gewerkt, en getracht daarbij zoveel  mogelijk met iedereen rekening te houden. Dát is echt geen eenvoudige opgave. In bepaalde gevallen hebben we niet iedereen kunnen indelen in zijn/haar team van wens en we vragen expliciet voor jullie begrip in deze situatie. We zijn allemaal Kromhouters en alleen met liefde voor het hockeyspel en waardering van de club als geheel (soms indien nodig boven ons eigen belang) lukt het ons de club te blijven die we zijn: bijzonder presterend, gedreven en altijd met die drang naar ongecompliceerde gezelligheid.

Afsluitend, kan ik niets anders zeggen dan dat wij ENORM uitkijken naar een mooie opening en start van het nieuwe seizoen, het weekend van 29/30 augustus.

Tot die tijd wensen we jou en je familie een heel fijne zomervakantie. Rust uit, kom lekker zomerhockeyen met vrienden op woensdag als je zin hebt, en bovenal STAY SAFE.

Namens het bestuur THCC De Kromhouters
Rémy Heuver, voorzitter