1Banner_opening 2019 2020.jpg banner-kromhouters-knhb.png header1.jpg header14.JPG header15.JPG header2.jpg header3.jpg header4.jpg header5.jpg header6.jpg
Bestuur Apr
19

Matthijs Keijzer stelt zich voor:

Nieuws afbeelding Beste Kromhouters,

Afgelopen woensdag 17 april ben ik, Matthijs Keijzer, beëdigd als bestuurslid Hoofd technische zaken. Een mooie uitdaging waar ik mij met veel plezier voor ga inzetten.

Ik ben opgegroeid in Doetinchem en Emmeloord en na mijn studie in Enschede, waar ik een aantal jaren gekeept heb bij DHC Drienerloo H1, heb ik in 1998 een baan gevonden in Tiel. Tot 2005 heb ik bij de Kromhouters gehockeyd in H2 en H3 als keeper en speler. Daarna ben ik verhuisd naar Utrecht om in 2009 weer terug te keren in Tiel. 

Mijn vrouw Miemke en ik hebben 3 kinderen waarvan de oudste Floris nu in D1 speelt, mijn dochter Inge in E6-2 en mijn jongste Naud niet kan wachten tot hij 5 is en nu verplicht langs de lijn staat. Ik ben nu 3 jaar coach en ik vind het fantastisch om te zien hoe die mannen groeien en zich ontwikkelen.

De laatste jaren zie ik een duidelijke groei in de kwaliteit van de trainingen en besef ik mij ook dat een club niet zonder vrijwilligers kan om deze progressie vast te houden en nieuwe doelen te realiseren. Het "samen doen” is bij een teamsport van wezenlijk belang en elk weekend zie ik kinderen en ouders die plezier hebben en prestaties leveren op en om het veld en dat is volgens mij de essentie van een sportclub.

Heb je ideeën of vragen schroom niet, ik ben zeer regelmatig op de club te vinden.

Met Sportieve Groet
Matthijs Keijzer