1A D1 header.png 1Banner_opening 2019 2020.jpg banner-kromhouters-knhb.png header1.jpg header14.JPG header15.JPG header2.jpg header3.jpg header4.jpg header6.jpg
Sponsoring Maa
27

Volvo Clubbonus

Nieuws afbeelding Elk lid (of ouder/verzorger van een jeugdlid) dat een Volvo koopt of least bij Henk Scholten Volvo, ontvangt voor de Kromhouters de Volvo Clubbonus. 

Het bedrag van de Volvo Clubbonus bedraagt €1.000. Dit bedrag komt per verkochte auto van Volvo Nederland en heeft dus geen invloed op uw eigen dealerkorting of inruilprijs en is dus 'On top of'.

Officieel Partner Koninklijke Nederlandse Hockey Bond
Volvo Car Nederland B.V. is al lange tijd officieel Partner van de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond. Volvo en hockey passen namelijk uitstekend bij elkaar. De basis van alle sportsuccessen ligt in de jeugd en de ontwikkeling van onze talenten. Daarom investeert Volvo in de nationale jeugdelftallen en Jong Oranje. Bijna alle spelers in het Nederlands elftal worden klaargestoomd voor het 'grote werk' in de nationale jeugdelftallen. Met het partnership wil Volvo Car Nederland de samenwerking ook regionaal activeren, daar waar Henk Scholten als Volvo-dealer midden in de hockeysamenleving staat. Daarom is er de Volvo Clubbonus.