banner-kromhouters-knhb.png header1.jpg header10.JPG header14.JPG header15.JPG header2.jpg header3.jpg header4.jpg header5.jpg header6.jpg
Bestuur Dec
21

Fijne feestdagen!

Nieuws afbeelding Beste Kromhouters,
 
We gaan de kerstdagen tegemoet, een periode waarin velen hopelijk tijd kunnen doorbrengen met familie en vrienden in warme, feestelijke sferen.
 
Kerst en eindejaar is misschien ook een periode om even stoom af te blazen van alle plezier en inspanningen voor en met Kromhouters het afgelopen jaar: of dat nou in de vorm was van intense trainingen, competitie met de wil te winnen, als vrijwilliger in een commissie of clubproject of als aanmoedigende ouder. We zijn allemaal Kromhouters in meer of mindere mate en het genieten van de hockeysport op of langs het veld is wat ons verbindt.
 
We zijn het afgelopen periode met allen bezig geweest onze club nog leuker en succesvoller te maken en hebben best wat dingen weten te realiseren. Veel dank voor alle hulp hierbij!
 
Daarnaast staat een hoop zaken gepland in het kader van verdere ontwikkeling van de club. Het is bijzonder te zien hoeveel energie en initiatieven er zijn binnen onze (familie)leden. Veel jeugd en senioren willen werken aan hun club! Met z’n allen in deze spirit wordt 2019 zonder twijfel weer een succesvol jaar, met belangrijke mijlpalen als funkeyveld, veld 2 renovatie, barorganisatie, clubhuis en een aantal mooie evenementen.
 
Namens het hele bestuur wensen we jullie heel fijne kerstdagen en een vrolijk, veilig einde van het jaar.
 
Tot in 2019, waar we met elkaar van THCC de Kromhouters een nog gezelligere, mooiere én betere vereniging maken!