banner-kromhouters-knhb.png header1.jpg header10.JPG header14.JPG header15.JPG header2.jpg header3.jpg header4.jpg header5.jpg header6.jpg
Bestuur Nov
19

David Prommersberger stelt zich voor

Nieuws afbeelding
Aangestoken door het enthousiasme van mijn hockeyende dochter (en haar coach) en de plezierige sfeer op de club, heeft mij dit doen besluiten ook een bijdrage te willen leveren. Met een dochter in de jongste jeugd en een zoon die volgend jaar kan starten op de hockeyschool, is de relatie met de vereniging de komende jaren een vast gegeven.
Het enthousiasme en de tomeloze energie van de gesproken betrokkenen in combinatie met de ambities van de club, deden de rest. Na diverse gesprekken met de andere bestuursleden en na een goed beeld van de financiële huishouding en toekomstplannen te hebben gekregen, alle reden om de kandidaatstelling voor het penningmeesterschap serieus in overweging te nemen.

Ik ben 45 jaar, woon sinds 10 jaar in Tiel, samen met Natalin, dochter Julia en zoon Daniel. Mijn jeugd heb ik in Driebergen vooral op de tennisbaan doorgebracht, al heb ik ook prima herinneringen aan de diverse hockeyfeesten.
Ik heb een bedrijfseconomische achtergrond en ben werkzaam in de financiële dienstverlening. Sinds kort ben ik actief betrokken bij een fintech-startup en daarnaast run ik sinds enkele jaren een eigen adviesbureau, waarin wij ondernemers begeleiden bij financierings-- en  investeringsvraagstukken.

De relatie met de investerings- en eventuele financieringsvraagstukken waarmee de club geconfronteerd zal worden aangaande het noodzakelijke onderhoud en eventueel gewenste aanpassingen van de accommodatie, is dan ook eenvoudig te leggen.
Ik hoop hier een goede bijdrage aan te kunnen leveren, zonder de huidige gezonde financiële positie van de club al te veel aan te tasten.