banner-kromhouters-knhb.png header1.jpg header10.JPG header14.JPG header15.JPG header2.jpg header3.jpg header4.jpg header5.jpg header6.jpg
Bestuur Nov
1

Van de voorzitter, update #1

Nieuws afbeelding Nog even en mijn eerste jaar als voorzitter van De Kromhouters zit er alweer op. De afgelopen periode heb ik veel van de club en haar verleden geleerd en hebben we vooruitgang geboekt op verschillende terreinen. Met dit schrijven, opgebouwd uit een drietal stukken over de komende weken voor de ALV op 26 november,  willen we iedereen in de vereniging op de hoogte houden van de " what’s going ons”.

NIEUWE WEBSITE & COMMUNICATIEBELEID
Onder leiding van Caroline Leeman heeft de communicatie werkgroep onze website en de daaraan gekoppelde LISA app een nieuw uiterlijk gegeven. Hiermee maken we de site meer bruikbaar, overzichtelijker en beter geschikt voor gebruik door onze sponsoren. Tegelijkertijd wordt er gewerkt aan een communicatiebeleid waarin onder andere wordt vastgelegd waar (welke kanalen) en hoe de vereniging met leden en de buitenwereld communiceert. Steeds meer speelt social media als Twitter, Instagram en Facebook daarbij een belangrijke rol.
Daarnaast willen wij ook graag dat onze leden en ouders onze social media kanalen gebruiken als platform om hun hockeybelevingen te publiceren. Dit kan altijd via [email protected] of 06-50651506.

AVG
Sinds mei van dit jaar voldoen we aan de vernieuwde regels omtrent bescherming van privacy voor leden en stakeholders van onze vereniging. Hiertoe heeft ieder lid een schrijven gehad met verzoek voor goedkeuring gebruik van gegevens en de vraag deze te ondertekenen en retourneren.  AVG is een mentaliteit en volgen van processen om privacy te waarborgen: hieraan is iedere vrijwilliger binnen de vereniging die met persoonsgegevens werkt verbonden. Helemaal vergeten het formulier terug te sturen? Geen probleem stuur snel je ondertekende formulier naar [email protected].

NIEUWE TRAINER HEREN 1 EN BREDERE AANPAK MEISJES- EN JONGENSLIJNEN
Met gepaste trots hebben we sinds begin van dit hockeyseizoen Christian Cavalet als trainer/coach van Heren 1 binnen onze gelederen mogen verwelkomen. Christian is een pragmatische persoon en ex-hoofdklasse hockeyer. Hij brengt een schat aan nationaal en internationaal hockeykennis en ervaring en kunde met zich mee. Met het aantrekken van Christian willen we graag de jongenslijn als totaal naar een hoger niveau te trekken. Daarnaast verwachten we ook ‘nieuwe’ jongens naar hockey te trekken  De laatste jaren dreigt hockey steeds meer een meisjessport te worden. Samen met de hockeybond willen we graag de sport weer voor jongens aantrekkelijk maken. Parallel hieraan wordt er in de meisjeslijn meer aandacht besteed aan het breder doorvoeren van onze (hoge kwaliteit) trainingen over alle meisjesteams heen zodat elke team kan rekenen op een professioneel trainingsprogramma.

JEUGDBESTUUR & ACTIVITEITEN

Zoals u inmiddels wellicht heeft gemerkt, is het er sinds kort weer een Jeugdbestuur zeer actief binnen onze club! Onder leiding van Roos Bruggeman, Joost van Doesburg, Bas Hermse, Robert Visser en Laura van Wezenberg worden er de komende maanden Halloween, Sinterklaas en feesten voor de jeugd georganiseerd. Zijn doen dit als " meewerkend supervisor” vanuit het jeugdbestuur, aangezien de feitelijke uitvoering van de activiteiten worden gekoppeld aan de diverse jeugdteams. Op deze manier betrekken we de jeugleden meer bij de club en zijn er meer niet-hockey activiteiten om de (jongere) jeugd meer plezier te bieden in het lid zijn van onze club. Een aantal teams heeft inmiddels met het Jeugdbestuur samen gezeten ter voorbereiding van activiteiten. 
Zaterdag 27 oktober was de aftrap met een heus ‘griezel Halloween feest’ waar meer dan 50 jeugdleden aan deelnamen. Jongens B1 heeft het evenement samen met het Jeugdbestuur uitstekend georganiseerd en menig spook heeft de avond van zijn/haar leven gehad….  

NIEUWE PENNINGMEESTER
Aan de periode van José Uijen als penningmeester van de club gaat jammer genoeg een einde komen. Jose’s inzet van de afgelopen periode heeft geresulteerd in waar we nu staan: een financieel gezonde vereniging, klaar voor de toekomst met belangrijk uit te voeren projecten en investeringen. We zijn heel blij dat José heeft aangegeven actief te willen blijven in de vereniging als lid van de sponsorcommissie. Als zij haar energie en financiële discipline doorzet in deze commissie, gaan we gouden tijden tegemoet….
Inmiddels hebben we een geweldig kundige en energieke vervanging gevonden: David Prommersberger. Gezien David’s financiële achtergrond, zijn ambitie als vrijwilliger en zijn betrokkenheid bij de club met kinderen in jeugdteams, zal het bestuur David voordragen tot benoeming als Penningmeester van THCC De Kromhouters in de ALV op maandag 26 november. David zal zich binnenkort zelf via de website aan u voorstellen en we rekenen op uw steun om hen officieel te mogen aanstellen.

Voor nu houd ik het hier even bij, binnenkort volgt meer. Onder andere over de bar, veld 2 en het clubhuis. Houd de website en social media hiervoor in de gaten!

Fijne dag voor nu en met sportieve groet,

Rémy Heuver
Voorzitter THCC De Kromhouters