facebook twitter Instagram Instagram
Volg ons:

Bericht van OHC Bully

Tijdelijke omleidingsroute
In de reguliere aanrijdroute (vanaf de A1) naar de velden van Bully, worden in de maand maart 2018 werkzaamheden uitgevoerd. Hierdoor is de kruising Schipleidelaan – Hulsbekenkamp tijdelijk niet toegankelijk. Gedurende deze werkzaamheden wordt er een omleidingsroute ingesteld. Dit betekent dat op de Schipleidelaan eerder een afslag naar rechts dient te worden genomen, namelijk al bij de Cato Elderinklaan. Het vervolg van de route gaat via de Saasvelderlaan (op T-splitsing linksaf). De gemeente Oldenzaal zal de omleidingsroute met borden aangeven.
NB: de omleidingsroute leidt niet of nauwelijks tot extra reistijd.

Voor degenen die vanaf de westkant naar Bully komen (over de Deurningerstraat): er is aangegeven dat de Schipleidelaan voor het doorgaand verkeer gestremd is, maar dat de velden van Bully wel gewoon bereikbaar zijn.Cashless
Bully is vanaf januari 2018 overgestapt op cashless betalen. Dat betekent dus dat je bij de Bully-bar voortaan alleen nog maar met je pinpas kunt betalen. Speciaal voor de (ouders van de) jeugdleden is het mogelijk om voor € 5 of € 10 een knipkaart te kopen voor de kleine bestellingen.
bully oldenzaal.pdf
Agenda
23-9  Super Sunday
7-10  Super Sunday
11-11  Super Sunday
25-11  Super Sunday
10-3  Super Sunday
14-4  Super Sunday
26-5  Super Sunday
Vacatures Inschrijven
Events Bardienst
Hoofd sponsoren