facebook twitter Instagram Instagram
Volg ons:

Van onze voorzitter

We zijn aan het aftellen naar 2018, een mooi moment voor wat overpeinzingen.

Zaalhockey is inmiddels een aantal weken onderweg en sinds een paar weken die ik als voorzitter van THCC De Kromhouters heb mogen doorbrengen, ben ik mij aan het verdiepen in onze prachtige vereniging. Wat zijn de lopende en actuele zaken, wat gaan we (verder) oppakken, waar wordt nieuw leven ingeblazen en wat zijn onze wensen en ambities?

Een ding in dit alles staat centraal: waar staat THCC De Kromhouters voor?
Wij zijn een hockeyvereniging waar kinderen en volwassenen/ouders met veel plezier hockeyen, én waar het prettig toeven is voor eenieder die ons bezoekt. De liefde voor hockey staat centraal.
Dit is de basis van het geheel, voor recreatief hockey alsook prestatief hockey. Vanuit deze basis kan een vereniging als de onze veel realiseren!

Wij beschikken over een flink aantal vrijwilligers dat zich met een groot Kromhouters hart, overtuiging en professionalisme enorm inzetten voor onze vereniging. De één duidelijk zichtbaar, de ander wat minder zichtbaar op de achtergrond. Maar allemaal met hetzelfde doel: continuering én ontwikkeling van onze hockeybeleving. Plezier, sportiviteit en successen bij de Kromhouters. We danken veel aan onze vrijwilligers.

Onderwerpen die we komend jaar gaan oppakken zijn onder andere:

1. Ledenwerving
Hoe kunnen we de vereniging in de ‘juiste’ dimensies laten groeien: recreatieve spelers, topspelers, jeugd, senioren, jongens, meisjes?

2. Accommodatie
We gaan eerst een proces bepalen voor de manier waarop we gaan beslissen omtrent vernieuwde/nieuwe accommodatie. Het is belangrijk dat zoveel mogeijk eisen en wensen door een zo breed mogelijk publiek worden gedragen. Als dat proces helder is, wordt inhoudelijk pas gedefinieerd wat we willen.

3. Commissie Sportiviteit en Respect
We gaan deze commissie een verdere impuls geven, met een nieuw aantal commissieleden en een continue kalender van activiteiten.

Uiteraard zijn er veel andere onderwerpen, reguliere of buitengewone, die 2018 ongetwijfeld een interessant jaar gaan maken. Ik vind het belangrijk dat eenieder die nieuwe ideeën en/of meningen heeft deze kenbaar maakt. Zo houden we De Kromhouters ons als vereniging eigen.

Rest mij eenieder een heel plezierige en veilige jaarwisseling te wensen.
We zien elkaar in 2018!

Rémy Heuver
Voorzitter


Agenda
1-9  Opening seizoen 2018-2019
2-9  Opening seizoen 2018-2019
Vacatures Inschrijven
Events Bardienst
Hoofd sponsoren