facebook twitter Instagram Instagram
Volg ons:

Graag stellen wij onze nieuwe voorzitter voor: Rémy Heuver

Hoe bijzonder, De Kromhouters – en even voorstellen: Rémy Heuver

Amper gewend aan de volatiliteit van het Nederlandse weer, de warmte waarmee ik werd ontvangen door het unieke Heren Veteranen A, én de vraag om een rol in het verenigingsbestuur te willen spelen, zag ik mijzelf serieus een kandidaatstelling bij De Kromhouters overwegen.
Bij die kandidaatstelling is het niet gebleven: afgelopen maandag mochten Monique Beekman en ik onze nieuwe functies als secretaris en voorzitter na een stemming tijdens de ALV aanvaarden. Hoe bijzonder is dat! Bijzonder in de zin van vertrouwen, bijzonder in de zin van openheid, ambitie en vriendschap en bijzonder in veel meer opzichten. Het doet mij dan ook bijzonder deugd mijn eerste bericht als korte persoonlijke introductie aan jullie allen te mogen richten.

Voor degenen die mij nog niet kennen -en dat is op dit moment nog het overgrote deel van De Kromhouters- ik ben Rémy Heuver, 47 jaar en getrouwd met Hanneke van Beusichem. Wij hebben twee dochters: Carlijn van vijf jaar en Laurien van drie jaar oud.
Na een verblijf van tien jaar in het buitenland wonen wij sinds een klein jaar weer in Nederland, Kapel Avezaath wel te verstaan. Ik heb een bedrijfseconomische achtergrond en werk voor een internationaal technologiebedrijf, Hanneke is juriste en werkt voor een Nederlands notaris- en advocatenkantoor. In mijn vrije tijd sport ik, reis ik heel graag, probeer met grote teugen van deze prachtige wereld, haar diversiteit en ontwikkelingen te genieten en spendeer tijd met familie en vrienden.

De korte tijd dat ik nu lid ben van De Kromhouters en heb deelgenomen aan trimhockey, trainingen, competitie en borrels, heb ik een energieke, ambitieuze, capabele en gezellige vereniging leren kennen. Bijzonder om te zien dat er zoveel vrijwilligers betrokken zijn met enorme toewijding en professionalisme.
De afgelopen jaren is hard gewerkt, onder andere aan vernieuwing van de accommodatie en het structureren van de vereniging, hetgeen in mijn optiek een goed fundament vormt voor verdere ontwikkeling. Een aantal lijnen in die ontwikkeling is redelijk helder, bijvoorbeeld meer aandacht voor werving van nieuwe leden, (verdere) vernieuwing van velden en clubhuis en optimalisering van processen.
Een ander aantal –in mijn optiek bijvoorbeeld een verbreding van clubbeleving- zal zich de komende periode moeten concretiseren.

Als persoon en voorzitter hou ik van respect, openheid, gezamenlijke ambitie en plezier en het op een positieve manier uitdagen van elkaar. Hiermee kunnen wij De Kromhouters de toekomst en de regio in brengen, en ik nodig jullie dan ook van harte uit hieraan actief bij te dragen - voor zover u dat niet reeds doet!

Ik hoop met dit kort schrijven een (eerste) beeld te hebben kunnen geven over mijzelf en kijk er naar uit bij te dragen aan nog meer plezier en succes in onze vereniging!

Met sportieve groet en tot ziens op het veld, langs de lijn of op het terras….

Rémy Heuver
[email protected]

Agenda
1-9  Opening seizoen 2018-2019
2-9  Opening seizoen 2018-2019
Vacatures Inschrijven
Events Bardienst
Hoofd sponsoren