facebook twitter Instagram Instagram
Volg ons:

Aanmelden zaalhockey

REMINDER mail 10 september jl

Beste (jeugd)leden, coaches en trainers,
 
Hoewel het veldseizoen net begonnen is, zijn we ook al druk met de voorbereidingen op het zaalhockeyseizoen. We moeten de zaalhockeyteams voor 19 september aanmelden bij de KNHB. Dus als je wilt zaalhockeyen dit jaar geef het dan voor zondag 17 september door aan jouw coach.
Via dit mailbericht willen we jullie informeren hoe het zaalhockeyseizoen er in grote lijnen uit zal zien en hopen we dat jullie net zoveel zin krijgen in het nieuwe zaalhockeyseizoen als wij.
 
Competitie
De zaalhockeycompetitie start in het weekend van 2 en 3 december en eindigt in het weekend van 24 en 25 februari. Op zondag 24 december zijn er geen wedstrijden. Zaterdag 23 december, zaterdag 30 december en zondag 31 december zijn als extra data of reservedata aangemerkt.
Tijdens het zaalseizoen heb je meestal in vijf weekenden een wedstrijddag. Dit kan op zaterdag of zondag zijn. Op deze wedstrijddag speel je twee wedstrijden van twee keer twintig minuten.
 
Kosten
De kosten van een seizoen zaalhockey bedragen 60 euro per speler / speelster. Voor dit bedrag neem je deel aan de competitie en worden drie trainingen per team ingeroosterd. Extra trainingen kunnen eventueel ingeroosterd worden, maar dienen door het betreffende team zelf betaald te worden. Deze kosten komen bovenop de 60 euro per speler / speelster.
 
Overige activiteiten
• Er wordt een keepersclinic georganiseerd.
• Voorafgaand aan het zaalhockeyseizoen wordt een speciale clinic voor de trainers georganiseerd zodat zij optimaal voorbereid zijn op het zaalhockeyseizoen.

Aanmelden
De aanmelding voor het zaalhockeyseizoen verloopt via de coaches. Zij inventariseren binnen hun team wie wil gaan zaalhockeyen en geven dit door aan [email protected]
Als je dit seizoen wilt gaan zaalhockeyen kun je je opgeven bij de coach van jouw team. Doe dit uiterlijk zondag 17 september, want we moeten voor dinsdag 19 september bij de hockeybond de deelnemende teams van de Kromhouters doorgeven.
 
Selectie
Belangrijk uitgangspunt bij het zaalhockeyseizoen 2017-2018 is dat we net als vorig zaalseizoen met kleinere teams in de A, B en C linie de zaal in willen. Dat wil zeggen 9-10 spelers/speelsters + een keeper.
Dit houdt in dat we bij eerste en tweede teams in de A, B en C jeugd gaan selecteren afhankelijk van het aantal spelers dat zich aanmeldt voor zaalhockey. De selectie zal aan de hand van 2 selectietrainingen per team plaatsvinden. Deze trainingen worden eind oktober / begin november gepland. De exacte data van de trainingen volgen.
 
Groet, zaalhockeycommissie

Agenda
2-6  Open dag sportcomplex
10-6  SuperSunday
16-6  Slotdag Jongste Jeugd
17-6  Huldiging Kampioenen Veld
17-6  Vrijwilligers BBQ
Vacatures Inschrijven
Events Bardienst
Hoofd sponsoren