facebook twitter Instagram Instagram
Volg ons:

ABN AMRO en Eiffel presenteren: de Hockeyacademie

Voor velen van u al bekend, maar voor sommigen nieuw, dus hierbij geven wij u graag nog een korte uiteenzetting van onze opzet.
 
De doelstelling van de Hockey Academie is om jonge hockeytalenten in aanmerking te laten komen voor wekelijkse trainingen op topniveau. Het initiatief wordt gedragen door hoofdklasseclubs, uit zes verschillende regio's, te weten: AH&BC Amsterdam, HGC, Oranje Rood, LMHC Laren, HC Zwolle en NMHC Nijmegen.
 
De Hockey Academie is er niet alleen op gericht om jong talent de sprong naar de top te laten maken, ook de clubs moeten ervan profiteren. Door de Hockey Academie kunnen spelers en keepers langer bij hun eigen club blijven zonder dat zij achterstand oplopen ten opzichte van andere talenten. De extra trainingen zijn bedoeld voor jongens en meisjes die D- of C-leeftijd hebben (volgens de richtlijn van de KNHB). Voor dit seizoen staan er 2x 10 trainingen op de planning o.l.v. Senna Bombach en Noud Schoenaker.
Voor de keepers is er per blok 3 keer extra keeperstraining door keepersschool Pi-Academie.

Talenten kunnen zich via de open training ‘in de picture spelen’. De geselecteerde kinderen krijgen vervolgens wekelijks training op de velden van AH&BC Amsterdam, HGC, Oranje Rood, LMHC Laren, NMHC Nijmegen of Zwolle. De trainingsselectie is een open selectie. Tijdens het seizoen kunnen spelers afvallen om plaats te maken voor andere talenten.

De Hockey Academie wordt mogelijk gemaakt door Eiffel en ABN AMRO, waardoor deelname kosteloos is.

Ken of ben je een talent dat kans wil maken op een plaats in de Hockey Academie talentengroep? Schrijf je dan in via http://www.hockeyacademie.nl/talententraining/.  De aangesloten clubs organiseren regelmatig open trainingen.
Agenda
11-3  SuperSunday
11-3  Clubverjaardagborrel
11-3  Huldiging Kampioenen Zaal / J
25-3  SuperSunday
26-3  ALV
15-4  SuperSunday
13-5  SuperSunday
Vacatures Inschrijven
Events Bardienst