facebook twitter Instagram Instagram
Volg ons:

Sponsoring

Het nieuwe seizoen is al weer een paar weken op weg..Op zaterdag 29 augustus hebben wij in een trailer naast onze nieuwe clubkledinglijn gepresenteerd. De shirts zijn nu al in de verkoop, maar vanaf eind oktober zijn ook de andere kledingstukken daadwerkelijk leverbaar. Veel sponsors hebben de sponsorcommissie al weten te vinden en daar zijn wij hen heel dankbaar voor.

 

Dit jaar bestaat de hockeyclub 70 jaar en het is nog steeds een bruisende club. Afgelopen seizoen is er door de Gemeente Tiel, na 10 jaar wachten, een derde veld aangelegd. De leden hebben in de vorm van de "Club van 1000 " en andere acties, ruim € 100.000,= bij elkaar gesprokkeld om hier een echt waterveld van de maken. Dit veld geeft naast minder blessures ook beter kwalitatief hockey. Dat heeft afgelopen seizoen al geleid tot veel kampioenen, de promotie van Heren 1 naar de 2e klasse en de promotie van Meisjes C1 naar het landelijk niveau.. Het is bovenal een prachtige accommodatie geworden en de moeite waard om eens te bezoeken.

 

Dit jaar moet ook ons 1eveld, na 30 jaar, gerenoveerd worden. Ook hier willen wij een waterveld van maken. Wij zijn van mening dat een waterveld voor alle teams beschikbaar moet zijn.

 

Het belang van een teamsport is bekend. Hockey is een sport voor jongens en meisjes. Kiezen de jongens in hun jongste jaren vaak voor voetbal, doen de meiden dat voor hockey en zij zijn dan ook in die leeftijd sterk vertegenwoordigd. Rond de 12 jaar gaan veel jongens toch hockeyen en komen de verhoudingen weer wat gelijk te liggen. Nu na de successen op WK, EK en Olympische Spelen zit hockey in de lift, evenals ons aantal leden. Geweldig voor onze vereniging, maar er is ook extra ondersteuning nodig. Met uw bijdrage creëert u de mogelijkheid gekwalificeerde trainers aan te trekken voor alle leden. U dient daarmee ook het maatschappelijk belang alle kinderen te laten bewegen.

 

Naast onze gewone hockey-activiteiten zetten wij ons ook in voor de maatschappij. Dit jaar is in het kader van bewegen voor ouderen en geëntameerd door de Gemeente Tiel, een knotshockey-training gestart voor ouderen vanaf 55 jaar. Daarnaast is er een contract afgesloten met Pro Persona, waarbij wij trainingen gaan organiseren voor patiënten in de geestelijke gezondheidszorg, in ruil voor mentale-coaching van spelers, trainers en coaches. Een echte win-win situatie.

 

Bij een succesvolle club hoort een actieve sponsorcommissie. Inmiddels hebben 7 enthousiaste ondernemers/ouders zich bereid verklaard in deze commissie plaats te nemen. Een half jaar lang hebben wij ons bezig gehouden met de nieuwe clubkledinglijn en sponsorpakketten.

Als potentiele sponsor zouden wij u graag informeren over deze nieuwe sponsorpakketten. Indien uw interesse hierin is gewekt, kunt u met één van ons contact opnemen:

 

Voorzitter sponsorcommissie: Mieke Beutener 06-51543869

Kledingsponsoring: Marie-Louise Paping 06-14811789

Sponsorpakketten: Remco Klein Ovink 06-53393750

Geert Luth 06-29386682

Klaas Versteegh 06-20423777

Bram van Blijdesteijn 06-29288357

Robert Völke 06-34978543