banner-kromhouters-knhb.png header1.jpg header10.JPG header14.JPG header15.JPG header2.jpg header3.jpg header4.jpg header5.jpg header6.jpg

Bedrijfshockey

Het streven is om jaarlijks medio mei / juni een bedrijfshockeytoernooi in de vorm van een minicompetitie te organiseren. De afgelopen jaren werd er gespeeld op de maandagavond (ca. 4 avonden) en kenden we onder andere de volgende deelnemers:
  • Albert Heijn
  • Aitton notarissen
  • Corso Informatica
  • Gemeente Tiel
  • Metaglas
  • VKV Van Kerkhof & Visscher
  • Waterschap Rivierenland
  • Ziekenhuis Rivierenland


Speeldata

De speeldata voor komende editie (2014) zijn echter nog niet bekend. De duur van een wedstrijd hangt af van het uiteindelijke deelnemersveld. De doelstelling is dat ieder team minimaal twee wedstrijden speelt per avond. De laatste wedstrijd zal uiterlijk omstreeks 22:30 uur zijn afgelopen. Hierna is er de gelegenheid om onder het genot van een drankje en een hapje nog wat na te praten.


Spelregels

Er wordt gespeeld conform de geldende regels opgesteld door de KNHB. We spelen zonder keeper 7 tegen 7 op een half veld onder leiding van één scheidsrechter (iemand uit een team van de overige deelnemers), waarbij uitsluitend gepusht mag worden op de goal. Er mag pas op goal gepusht worden voorbij de cirkel / rode pion op de originele achterlijn. We hebben geen strafcorners maar gewoon een lange hoekslag. Opzettelijk een bal met de voet stoppen als deze op goal gepusht is resulteert in een strafbal. De goal telt alleen als deze niet hoger dan plank terecht komt (ook bij een strafbal). Te hoog gepusht is een achterbal.


Materiaal

Deelnemers hebben relatief weinig materiaal nodig, goed schoeisel is van belang, een gebitbeschermer en scheenbeschermers zijn aan te raden en natuurlijk is een hockeystick onmisbaar. Speciale teamoutfits zijn welkom maar niet noodzakelijk, met hesjes zijn de teams ook te herkennen.


Locatie

Onze accommodatie bevindt zich op het terrein "Sportpark Rauwenhof" te Tiel. De wedstrijden worden gespeeld op verlichte kunstgrasvelden, die garant staan voor een goed bespeelbaar veld.


Kosten

De kosten voor deelname zijn vooralsnog vastgesteld op € 100,- per team. Bestaat je team dus uit 10 personen, is dit slechts € 10,- per persoon. Naast enkele consumptiebonnen zal er tevens voor een hapje na afloop worden gezorgd. De overige opbrengsten gaan in z'n geheel naar de clubkas van THCC de Kromhouters.


Wil je meer weten?

Zin om komend seizoen met je bedrijf, instelling en/of organisatie (weer) mee te doen? Mail dan naar [email protected] Bellen kan ook naar 06-28400676 (Peter Krebaum)