banner-kromhouters-knhb.png header1.jpg header10.JPG header14.JPG header15.JPG header2.jpg header3.jpg header4.jpg header5.jpg header6.jpg

Prestatie naast recreatie

Of je nu 6 of 60 bent, een tophockeyer of recreatieve speler, THCC de Kromhouters biedt hockey voor alle leeftijden en speelniveau’s. We beschikken over 5 seniorenteams, 23 jeugdelftallen en 13 jongste jeugdteams, spelend in de 3e klasse tot en met de topklasse, of bij senioren, in de hoofdklasse.

Voor de jongens en meisjes die voor het eerst komen hockeyen, hebben we de hockeyschool waar ze de grondbeginselen van het hockeyspel wordt geleerd. Mocht je als senior niet in een team willen spelen maar wel lekker willen trainen, of als ouder de sport van je kind beter willen leren kennen, dan kun je terecht bij onze trimhockey afdeling.

Jongste Jeugd

Het begint allemaal bij de Hockeyschool waar kinderen vanaf 6 jaar een degelijke basis leggen met de beginselen van hockey. Vervolgens wordt de ladder verder beklommen via de Jongste-jeugd (F in 3-tallen, E in 6-tallen en D in 8-tallen)
Lees meer >>

Junioren

Bij de eerste teams vanaf de D-jeugd staat prestatie bovenaan. De trainingen worden mede begeleid door het (internet)programma Hockey Academy van oud-international Wouter Tazelaar. Daarnaast is er voor de Jongste-jeugd nog de Hockey academie. Hier worden alle mogelijke technieken extra getraind en worden deze spelertjes nog vaardiger met bal en stick. De competitie vindt plaats op zaterdag. Tijdens de winterstop is er voor de junioren de mogelijkheid om zaalhockeycompetitie te spelen.
Lees meer >>

Senioren

Hier maken de Senioren op zondag de dienst uit. Daarnaast is er ook Trimhockey. Dit vindt altijd op maandagavond plaats. Voor meer informatie over trimhockey klik hier.
Lees meer >>