1A D1 header.png 1Banner_opening 2019 2020.jpg banner-kromhouters-knhb.png header1.jpg header14.JPG header15.JPG header2.jpg header3.jpg header4.jpg header6.jpg

Sponsor mogelijkheden

In de afgelopen 77 jaar zijn wij uitgegroeid tot de hockeytrots van de Betuwe. Op sportief, financieel en facilitair gebied is onze club enorm gegroeid. Door het grote aantal aanmeldingen in de jeugd was uitbreiding van het aantal velden essentieel. Hierdoor beschikken we inmiddels over 3 kunstgrasvelden, waarvan 2 watervelden. Absoluut een prestatie om trots op te zijn.
Echter hadden we deze groei niet kunnen realiseren zonder de inzet van onze vele sponsoren.

In de laatste jaren is het aantal sponsoren gegroeid van 20 naar 43. Hierbij hebben we o.a. ABN-AMRO als hoofdsponsor aan ons kunnen binden, maar ook door een nauwe samenwerking met Volvo Henk Scholten is er veel bereikt.

Maar waar wij veel bereiken door deze "grote partijen” bevindt de basis zich in de kleinere sponsoren. Deze partijen zorgen niet alleen voor de sponsoring van vele shirts, pakken en bidons, maar ook voor een verbinding met de lokale onderneming. Dit is wat THCC De Kromhouters zo’n sterke organisatie maakt.

Als sponsorcommissie maken wij ons sterk voor deze sponsoren. We hebben hierin een informatieve en faciliterende rol. Sponsoring gaat namelijk verder dan alleen een bord ophangen of een logo op een shirt plakken. Daarom proberen wij samen met geïnteresseerden te kijken naar de activatie van het sponsorship. Hierbij zijn wij ons ervan bewust dat sponsoring vaak gebeurt vanuit een gunst. Toch zullen wij, met de beperkte middelen waarover wij beschikken, proberen sponsoren te helpen met het activeren van het sponsorship.

Ondanks de groei zijn er nog een groot aantal doelstellingen, zoals nog betere opleiding van de trainers van onze jongste leden, de vernieuwing van te krappe kleedkamers en verouderde clubhuis. Daarnaast is het van belang om de basis sterk te houden. Deze basis en doelstellingen zijn niet te bereiken zonder het aantrekken van nieuwe sponsoren. Hierbij zijn we niet alleen op zoek naar de allergrootste maar ook de allerkleinste.

Geïnteresseerd geraakt in sponsoring? Kijk dan verder via de navigatiebalk naar de sponsoren die zich bij ons hebben aangesloten. Daarnaast is het mogelijk contact op te nemen met de sponsorcommissie. Deze kunt u bereiken via onderstaande gegevens:

De Sponsor Commissie

Brochure sponsor mogelijkheden
Klik op de afbeelding voor de brochure
LED Crowdfunding
Klik op de afbeelding voor de flyer