1A D1 header.png 1Banner_opening 2019 2020.jpg banner-kromhouters-knhb.png header1.jpg header14.JPG header15.JPG header2.jpg header3.jpg header4.jpg header6.jpg

Regels tenue

Kledingregeling THCC De Kromhouters
 
Per begin seizoen 2021-2022 hebben THCC De Kromhouters en Twinsport Intersport een sponsorovereenkomst gesloten, waarbij ook nieuwe clubkleding wordt geïntroduceerd. De nieuwe clubkleding regeling wordt van toepassing op alle leden en wordt onderstaand toegelicht.

Waarom een clubshirt regeling?
Als Kromhouters streven we naar uniformiteit in onze (wedstrijd)uitingen met een eenduidige uitstraling waardoor wij beter in de regio, en steeds vaker landelijk, herkend worden. Door invoering van de clubshirtregeling kan de Kromhouters herkenbaarheid beter worden gewaarborgd en kunnen we leden een aantrekkelijke aanbieding doen bij aanschaf en ruil & verkoop van clubshirts. Daarnaast draagt de regeling ook bij aan lagere kosten/ ruimere middelen voor de club. Er komt onder andere meer continuïteit in de sponsorinkomsten.

Huidige leden
Alle leden worden geacht tussen nu en 1 januari 2022 een nieuw clubshirt aan te schaffen. Afhankelijk van het moment van aanschaf, ontvang je een grotere korting (van 12,50 euro tot zelfs 20,00 euro). Dit shirt zal tenminste drie jaar op de club gebruikt kunnen worden. Rokjes, shorts en sokken kun je, indien nodig, zelf aanschaffen. Hou er rekening mee dat Twinsport Intersport ook hiervoor korting aan leden geeft, 20%, alsook dat je bij aankopen bij Twinsport Intersport 2,5% van je aankoopbedrag spaart voor de club!

Ruilbeurs voor leden
Vanaf het seizoen 2021-2022 worden ruilbeurzen georganiseerd voor die leden waarvan het shirt niet meer de juiste maat heeft zodat deze kan worden geruild of verkocht. Zelf een nieuw of tweede shirt kopen kan ook tegen de reguliere tarieven. De reguliere tarieven gelden ook als je een shirt kwijtraakt of bijvoorbeeld scheurt of onreglementair van bedrukking voorziet; dan zal je dit zelf dienen te vergoeden door aanschaf van een nieuw shirt. Over de ruilbeurzen volgt meer informatie t.z.t..

Nieuwe leden
Nieuwe leden kopen zelf een nieuw shirt, en short/rokje en sokken - zoals dat vandaag de dag ook gaat.

Wat doen nieuwe leden, die geen huidig shirt hebben, in de periode tot de nieuwe clubshirts beschikbaar zijn?
Nieuwe leden (die F-lid worden) bestellen hun clubshirt ook via de Kromhouters webwinkel. Nadat zij dit gedaan hebben krijgen zij, voor de periode van 1 september totdat de nieuwe clubshirts beschikbaar zijn, een Kromhouters leenshirt die door de club ter beschikking is gesteld.
Let op: geef bij de aankoop van een nieuw shirt in de webwinkel in het opmerkingen veld aan dat je een nieuw lid bent.

Uitshirts
Geldt deze kledingregeling ook voor ‘uitshirts’? Nee. Dat blijft een teamverantwoordelijkheid, die niet binnen dit plan valt.

Rugnummers
Voor alle teams geldt dezelfde regel van uniformiteit. Dit betekent dat alle shirts in het team gelijk zijn aan elkaar (dus clubshirts). Shirts met rugnummers en namen kunnen uiteraard niet worden geruild. Hoe zit het met rugnummers voor spelers/speelsters in eerstelijns teams? Voor de teams die uitkomen in competities waarin rugnummers verplicht zijn, wordt volgens het bovenstaande plan voorzien. Twinsport Intersport heeft?hiervoor alle informatie en zorgt dat de uniformiteit gewaarborgd blijft.