facebook twitter Instagram Instagram
Volg ons:

Aanmelden Lidmaatschap THCC 'De Kromhouters'

Aanmelden als lid is simpel en makkelijk. Je hoeft slechts het aanmeldingsformulier in zijn geheel in te vullen, het uit te printen en het ondertekend op te sturen naar THCC De Kromhouters, Postbus 6011, 4000 HA Tiel. Per e-mail ([email protected]). 

Let op: Bij leden onder de 18 jaar dient een ouder of wettelijke vertegenwoordiger te tekenen. Daarnaast kunnen alleen geheel ingevulde en ondertekende inschrijfformulieren worden in behandeling genomen. Indien dit niet het geval is, kunnen wij het lidmaatschap niet aanvaarden. Wij hebben immers jouw handtekening nodig om het lidmaatschap te bevestigen. In dat geval sturen wij je een email met het verzoek om het formulier alsnog geheel in te vullen.

Vrijwilligersbijdrage

Bij het lidmaatschap van onze hockeyvereniging hoort ook een actieve betrokkenheid van jou als lid en ouders/verzorgers van het jeugdlid.

Onze vereniging kan nu eenmaal niet zonder vrijwilliger. We hebben alle hulp hard nodig om alle clubtaken goed uit te voeren. Daarom vragen wij jou in ieder geval ongeveer 2x per jaar een bardienst te doen. Overige taken zoals bijvoorbeeld het rijden naar de wedstrijden, worden binnen het team zelf of door de coach/begeleider ingedeeld.

Looptijd en opzegging

Het lidmaatschap van THCC De Kromhouters wordt aangegaan voor het lopende seizoen, dat begint op 1 juli. Wanneer je het lidmaatschap beëindigt, dien je de ledenadministratie hiervan schriftelijk of via e-mail op de hoogte te stellen vóór 1 juni.

Opzegging voor aanvang van het speelseizoen (15 augustus) zonder financiële gevolgen kan alleen, als spelen door overmacht voor een lid onmogelijk wordt gemaakt (bijvoorbeeld terugtrekken van een elftal vanwege onvoldoende spelers).

Heb je nog vragen over het lidmaatschap of over andere zaken, dan kan je mailen naar [email protected].


Persoonlijk
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
Contact info
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
Financieel
   
 
   
 
Overige informatie