1A D1 header.png 1Banner_opening 2019 2020.jpg banner-kromhouters-knhb.png header1.jpg header14.JPG header15.JPG header2.jpg header3.jpg header4.jpg header6.jpg
Algemeen Sep
21

Even voorstellen ..

Nieuws afbeelding Nieuw wedstrijdsecretariaat jeugd
Mijn naam is Henrike van Proosdij. Ik ben getrouwd met Jeroen (veteranen A en coach MD2)  en moeder van Aniek (keeper MC1) en Ilse (MD2). Ik woon sinds 2002 in Tiel en werk als kinderfysiotherapeut in de Sint Maartenskliniek in Nijmegen.

Kromhouters
In 2009 kwam ik voor het eerst in aanraking met THCC Kromhouters toen mijn oudste dochter begon op de hockeyschool. Ik werd coach van de M6E en M8E en ben toen, als niet hockeyer, gestart met trimhockey om het spelletje beter te begrijpen. Vanaf dat moment ben ik met het hockeyvirus besmet geraakt.

Wedstrijdsecretariaat
Vanaf het begin van dit seizoen heb ik het wedstrijdsecretariaat jeugd overgenomen van Angelique Menalda. Dit houdt in dat ik alle wedstrijden van de jongste jeugd en junioren op de zaterdag plan. Verder ben ik verantwoordelijk voor de volledige afronding van alle digitale wedstrijdformulieren, door coaches en scheidsrechters. In de winterperiode komt daar het afgelasten van wedstrijden bij, wanneer er bijvoorbeeld vanwege het weer niet gespeeld kan worden.

Langs de lijn en op het veld
Naast de werkzaamheden voor het wedstrijdsecretariaat ben ik iedere zaterdag langs de lijn te vinden om mijn dochters aan te moedigen. Op zondag sta ik zelf op het veld met de veterinnen B, waar ik dit seizoen aan een nieuwe uitdaging als keeper ben begonnen. Nu de competitie weer volop van start is gegaan wens ik iedereen een mooi, sportief en gezellig hockey jaar!


Nieuwe penningmeester

Vanaf heden ben ik jullie ad interim penningmeester.
Mijn naam is José Aalders, ik ben moeder van Thom Uijen jongens C2 en Anne Uijen meisjes D4, allebei nog relatief kort lid van de Kromhouters.

Zelf speel ik al vele jaren jaar tennis, dus ben op de hockeyclub vooral langs de lijn te vinden tijdens de wedstrijden van mijn kinderen.

Ik ben werkzaam bij het bedrijf van mijn partner Mark Uijen, Uijen Kunststof en Glas te Tiel. Hier ben ik o.a. verantwoordelijk voor de crediteuren/debiteuren en in- en verkoop.

De komende maanden hoop ik inzicht te krijgen in het financiĆ«le reilen en zeilen van de club, zodat ik in november, wanneer ik als penningmeester geĆÆnstalleerd word, voldoende opgewassen ben voor deze nauwkeurige taak.