1A D1 header.png 1Banner_opening 2019 2020.jpg banner-kromhouters-knhb.png header1.jpg header14.JPG header15.JPG header2.jpg header3.jpg header4.jpg header6.jpg
Evenement Sep
14

2e editie 'Kromhouters Muziekquiz' op vrijdag 18 september!

Nieuws afbeelding Beste Kromhouters,

Onder de bezielende leiding van quizmaster Jan-Willem Timmer zullen de deelnemende teams aan een spervuur van vragen over de muziekwereld onderworpen worden. De vragen variƫren van niveau en beslaan een groot deel van de 20e-eeuwse popmuziek. Uiteraard zal de quiz een groot scala aan genres bevatten, zodat niet alleen de muziekintelligentie wordt getest, maar het ook een feest van herkenning en een genot om naar te luisteren zal zijn.

Je kan je bij Pia de Wolf, Justin van Wissen en Jan-Willem Timmer opgeven in teams van 2 tot 5 personen. Informeer dus goed in je hockeyvriendenkring om de ideale combinatie van muziekkennis bij elkaar te sleutelen!

Uiteraard zal de quiz pas beginnen na afloop van de trainingen. We willen rond 22.15 uur starten met de uitleg en de quiz zelf. Iedere Kromhouter kan zich opgeven voor deze epische strijd der muziekkennis! De inschrijving sluit op vrijdag 18 september om 22.00 uur!

We hopen jullie in grote getalen te zien zwoegen!