1A D1 header.png 1Banner_opening 2019 2020.jpg banner-kromhouters-knhb.png header1.jpg header14.JPG header15.JPG header2.jpg header3.jpg header4.jpg header6.jpg
Algemeen Jun
27

Volvo V40 D2 tijdelijk als Business Sport

Nieuws afbeelding Bericht van Henk Scholten Volvo

Goed nieuws willen wij graag met u delen!
14 % bijtelling, zeer sportieve uitstraling en ruim 3.000 euro voordeel.
Volvo V40 D2 tijdelijk als Business Sport

De Volvo V40 D2 Business is met zijn uiterst efficiƫnte 2,0-liter dieselmotor een van de weinige in zijn klasse die dit jaar in aanmerking komt voor 14 % bijtelling. Volvo introduceert de aantrekkelijke, gelimiteerde V40 D2 Business Sport. Deze uitvoering, gebaseerd op de sportieve R-Design en met rijke uitrusting is leverbaar vanaf 29.995 euro. Een voordeel van 3.110 euro.

Zakelijke rijders die waarde hechten aan een gunstige bijtelling, maar niet willen inleveren op het gebied van sportiviteit, luxe en kwaliteit, kunnen nu kiezen voor de Volvo V40 D2 Business Sport.
De scherp geprijsde Volvo is gebaseerd op de sportieve R-Design uitvoering, aangevuld met het Business Pack Connect, de Winter Line en een 62 liter brandstoftank.Royale uitrusting
De standaarduitrusting is al uitgebreid, met onder meer Sensus navigatie inclusief Nederlandstalige stembediening en Lifetime MapCare (kosteloze kaartupdates), Sensus Connect met High Performance Audio en Dual-Xenonverlichting met adaptieve bochtverlichting. Ook gescheiden klimaatregeling, het Interior Air Quality-systeem, verwarmbare voorruit en voorstoelen, Park Assist achter, cruise control en een regensensor zijn inbegrepen. Het R-Design interieur valt op door de smaakvolle combinatie van leder en nubuck.
 
In iedere Volvo een Zweeds hart
De zuinige prestaties van de V40 D2 Business Sport zijn te danken aan de geavanceerde 2,0-liter dieselkrachtbron die Volvo in eigen huis heeft ontwikkeld. Innovatieve technologie, waaronder het unieke i-ART-systeem, zorgt voor een uitzonderlijk laag brandstofverbruik van gemiddeld 3,1 l/100 km. Dat komt overeen met een CO2-uitstoot van 82 g/km en levert daarmee een verlaagd bijtellingstarief van maar 14% op. Toch is er met 1.500 kg geen concessie gedaan aan het trekgewicht.

Volvo Hockey Club Bonus

Uiteraard gaat ook de Hockey Club Bonus actie gewoon door. Bij aanschaf (koop of lease) van een nieuwe Volvo (alle modellen) door een lid, dan wel ouder van een jeugdlid beloont Henk Scholten / Volvo dat met € 1000,- in de clubkas.

Bekijk de Volvo V40 D2 Business Sport ook op onze website:
www.henkscholten.nl