1A D1 header.png 1Banner_opening 2019 2020.jpg banner-kromhouters-knhb.png header1.jpg header14.JPG header15.JPG header2.jpg header3.jpg header4.jpg header6.jpg
Evenement Mei
4

De Kromhouters Rally op Hemelvaartsdag - 14 mei. UPDATE

Nieuws afbeelding Beste vrienden en vriendinnen,

Het volgende evenementje bij de Kromhouters komt alweer aardig dichtbij op de kalender:
Op Hemelvaartsdag, donderdag 14 mei, is het eindelijk zover, dan rijden we de eerste editie van deze Kromhouters Rally voor vrienden en families!

Wat kun je verwachten:
een heerlijke rit door de prachtige omgeving die Rivierland te bieden heeft. Het start- en eindpunt voor deze rally ligt in Tiel. Onderweg word je meegenomen in een doldwaze ontdekkingstocht door vele schitterende landschappen met op de route een aantal ludieke en intelligente opdrachten waarmee punten en een mooie prijs mee is te verdienen:
een weekend rijden in een Volvo naar keuze!
Deze hoofdprijs wordt verzorgd door Henk Scholten Volvo. De rally is geschikt voor jong en oud en is ongeveer 90 km lang. Je kunt je met 2 personen inschrijven per auto,  dat € 10,- kost. Daarvan gaat een gedeelte naar ons mooie derde veld. (Club van 1000).
Voor elke volgende bijrijder is de prijs voor deelname € 2,50

Je hoeft geen motormuis of Max Verstappen te heten om deze rally zegevierend af te sluiten; het gaat namelijk om de punten en niet om de tijd.

Wat heb je nodig tijdens de rally:
- een werkende auto met genoeg benzine voor 100 km;
- minimaal 1 bijrijder met een opgeladen telefoon die kan navigeren (of doen alsof);
- en uiteraard een leuk gezellig groepje of duo waarin je deze heerlijke rally rijdt.

Wij hebben al goed weer besteld, dus dat moet goed komen ;-)

Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar [email protected] of je persoonlijk aan te melden bij één van de leden van de Evenementen Commissie: Pia, Justin of Jan-Willem. 

We hopen jullie en je wagenpark op Hemelvaartsdag te begroeten!