1A D1 header.png 1Banner_opening 2019 2020.jpg banner-kromhouters-knhb.png header1.jpg header14.JPG header15.JPG header2.jpg header3.jpg header4.jpg header6.jpg
Algemeen Jan
14

Kledinginzamelingsactie Kids Camp Kenia 2015

Nieuws afbeelding Hallo allemaal,

Deze zomer wordt er een kamp georganiseerd voor kinderen uit de sloppenwijken van Kibera. Een groep jongeren zal naar Kenia afreizen om deze kinderen daar een onvergetelijke week te bezorgen. Een week gevuld met sport en spel om de dagelijkse zorgen even te kunnen vergeten. Nu komen die kindjes uiteraard niet aanzetten met een koffer vol kleding en spullen en daarom leek het ons leuk om ieder kind 1 (of 2..) setjes kleding te kunnen geven.

Om deze kleding in te kunnen zamelen hebben we jullie hulp nodig! Het gaat in principe om kinderen in de leeftijd van 8-12 jaar, maar alle kleding enigszins in deze maat kunnen we zeker gebruiken. Denk hierbij niet alleen aan zomerkleding, maar ook zeker aan winterkleding en schoenen e.d.
Alle kleding die we uiteindelijk niet kunnen gebruiken gaat naar een ander goed doel, dus schroom niet met inleveren want alles komt goed terecht!

8 februari vliegt een groepje voor de eerste keer naar Kenia, dus alles wat we voor die tijd binnen hebben kan al mee met de eerste lading.

Dus: mocht je oude/overtollige kinderkleding over hebben, denk aan ons!

Je kan Nikki Edelbroek (06-19825386) of Lisa van de Ven (06-30447940) bellen of een berichtje sturen en dan halen wij de kleding heel graag bij jullie thuis graag op. Ook is het mogelijk om het in te leveren op 8 februari (clubverjaardag) achter de bar.

Alvast heel erg bedankt!
Team Kids Camp Kenia 2015
 
Met vriendelijke groet,
Nikki Edelbroek
06-19825386
 
Facebook
Website Kids Camp Kenia