1A D1 header.png 1Banner_opening 2019 2020.jpg banner-kromhouters-knhb.png header1.jpg header14.JPG header15.JPG header2.jpg header3.jpg header4.jpg header6.jpg
Evenement Jun
5

WK Clubdag Clinic H1 enthousiast ontvangen

Nieuws afbeelding Donderdagochtend 29 mei 2014 was het dan zover. De WK Clubdag ging van start. Heren 1 zou de aftrap van deze dag verzorgen met een clinic voor alle F-, E-, D- en C-jeugd en hun ouders. Met bijna 60 aanmeldingen kunnen we dit toch wel als een succesvolle start bestempelen.
Om 11.00 uur werd onder een lichte druilerige regen begonnen met de clinic. Na alle kinderen en ouders in groepen verdeeld te hebben, begon iedereen enthousiast aan de verschillende uitdagende oefeningen. Met name bij de buiksliding werd vol overgave geprobeerd al glijdend de bal in het doel te tippen. Een pijnlijke schaafplek en doorweekte kleding werd van harte voor lief genomen. Zowel de allerkleinsten als de allergrootsten hebben deze uitdaging met vlag en wimpel doorstaan. Wat een inzet!
Na 8 rondes met oefeningen en ruim 2 uur later hadden we er eigenlijk nog geen genoeg van. Gelukkig hadden we als toetje nog de VOLVO snelheidsmeter op bezoek. Ook hier heeft iedereen weer hard zijn best gedaan en geprobeerd de bal zo hard mogelijk in de VOLVO te slaan. Tijdens het eten van de welverdiende hamburger werd nog uitgebreid nagepraat over een ieders bijzondere prestaties tijdens de clinic. En of het allemaal nog niet genoeg was, heeft een aantal fanatieke kinderen nog een wedstrijdje tegen hun ouders gespeeld.

Moe maar voldaan vertrok iedereen nat en koud naar huis om weer lekker op te warmen onder een warme douche en warme, droge kleding aan te trekken.
Wij als Heren 1 hebben echt plezier gehad met deze clinic. Dat smaakt naar meer!
Alle deelnemers bedankt voor jullie enthousiasme en inzet.

Zoals beloofd hebben we ook nog een aantal prijzen te vergeven. Iedereen heeft echt heel hard zijn best gedaan. Eigenlijk iedereen heeft echt een bijzondere prestatie geleverd. Het kiezen van winnaars op basis van prestaties tijdens de clinic was eigenlijk niet mogelijk. Om iedereen een eerlijke kans te geven, hebben uit elke categorie (F, E, D en C) een winnaar de geloot.

De winnaars zijn:
HS/F-jeugd: Karlijn van Woerekom
E-jeugd: Wouter Beekman
D-jeugd: Aniek van Proosdij
C-jeugd: Roland Bakker

Alle winnaars kunnen kiezen uit de volgende prijzen:
1. een teamclinic verzorgd door Heren 1
2. een wedstrijd(dag) gecoacht worden door de trainer/coach van Heren 1
De winnaars hebben inmiddels via email bericht gehad. Hun ervaringen zien we graag tegemoet.

Alle winnaars van harte gefeliciteerd.

Namens Heren 1,
Bart van Gelder
Trainer/coach Heren 1