1A D1 header.png 1Banner_opening 2019 2020.jpg banner-kromhouters-knhb.png header1.jpg header14.JPG header15.JPG header2.jpg header3.jpg header4.jpg header6.jpg
In de schijnwerpers Jan
6

In de schijnwerpers: Sander Bruggeman

Nieuws afbeelding Actief op het veld, of …
Actief als speler bij de veteranen, lid van de barcommissie afdeling inkoop, evenementen en natuurlijk trouwe supporter van onze (5) kinderen en niet te vergeten mijn vrouw.

Wat doe jij bij de Kromhouters en waarom heb je daarvoor gekozen, en hoeveel uur per week besteed jij hier ongeveer aan?
Sinds vorig seizoen ben ik actief bij de barcommissie betrokken geraakt om zo te proberen meer service voor onze leden te verzorgen en ook de bar rendabeler te maken door scherper in te kopen.
Door het nieuwe (zelf online) inplannen van de bardiensten staan er gemotiveerde en ook gezellige mensen achter de bar, dit geeft ook een positieve indruk voor de mensen voor de bar.
Door zo nu en dan iets extra’s te regelen zoals shoarma, erwtensoep, saté of chickenwings verhoog je de gezelligheid en saamhorigheid binnen de club.
Momenteel besteed ik ongeveer 15 uur per week aan de club.

Heb je nog ergens anders gehockeyd voordat je bij de Kromhouters kwam?
Nee vanaf mijn 9e speel ik bij de Kromhouters, ik ben dus een echte Kromhouter.

Zijn er nog familieleden lid of op andere wijze actief?
Ja mijn vrouw en kinderen spelen allemaal, Roos geeft training en mijn vrouw is voorzitter van onze club en coach van meisjes D1.
Het gaat dus veel over hockey bij ons thuis!!

Waar loop jij helemaal ‘warm’ voor?
Een sportieve pot hockey en een gezellige 3e helft.

Wat doe je in het dagelijks leven?
Ik heb een eigen bedrijf; SBQ Services, dat zich bezig houdt met o.a. vastgoed beheer en -onderhoud en personeelsdetachering.

Wat wens je de Kromhouters toe?
Een fijn clubhuis(basis) waar het goed toeven is voor alle leden en ouders van leden en natuurlijk een paar goeie nieuwe velden.

Vraag van Bart van ‘t Klooster:
Sander, wat denk jij dat de barcommissie nodig heeft om nog succesvoller te worden?
Een iets uitgebreidere en professionelere keuken en meer mensen in de barcommissie die net zo enthousiast zijn als de huidige commissieleden.

Aan wie, of welk team, wil jij het stokje doorgeven voor de volgende ‘In de schijnwerpers’? En waarom?
Ik wil het stokje graag doorgeven aan Corno van Wijk, omdat hij als manager en speler van Jongens A2 positief en enthousiast bezig is met de begeleiding van dit team. Hij heeft een sponsor weten te regelen en een JA2 website gemaakt.

Wat is jouw specifieke vraag aan Corno?
Wat zou er binnen de Kromhouters gedaan kunnen worden om nog meer jongens enthousiast te maken om te komen hockeyen.