1A D1 header.png 1Banner_opening 2019 2020.jpg banner-kromhouters-knhb.png header1.jpg header14.JPG header15.JPG header2.jpg header3.jpg header4.jpg header6.jpg
In de schijnwerpers Feb
7

In de schijnwerpers: Heleen Salet

Nieuws afbeelding Actief op het veld of ….?
Ik ben zowel op, als buiten het veld actief. Ik speel in Dames 1 en ben aanvoerster van het team. Daarnaast ben ik samen met Eveline van der Kolk actief in de kledingcommissie, dat onderdeel is van de sponsorcommissie.

Wat doe jij bij de Kromhouters en waarom heb je daarvoor gekozen, en hoeveel uur per week besteed jij hier ongeveer aan?
Als kledingcommissie verzorgen Eveline en ik de sponsorkleding van alles teams. De aanvragen verschillen van wedstrijdshirts tot een volledig trainingspak. Voornamelijk aan het begin en het eind van het hockeyseizoen maken wij veel uren. Hierbij ondersteunen wij teams in de kledingkeuze en maten, stellen een sponsorcontract op met de sponsor(en), plaatsen de bestelling bij Donaci en/of Sport-Inn, regelen de financiële afhandeling en verzorgen dat de teams de kleding ontvangen.

Daarnaast regel ik met Dames 1 verschillende activiteiten voor de vereniging. Aan het begin van het seizoen organiseren wij met Heren 1 de openingsclinic, geven wij als team training aan MB4 en in december hebben wij met ondersteuning van het Jeugdbestuur het hockeyfeest (Kerstgala) georganiseerd.

Heb je nog ergens anders gehockeyd voordat je bij de Kromhouters kwam?
Ik ben op mijn 7de begonnen bij CMHC en heb in 2012 de overstap gemaakt naar De Kromhouters. Hier heb ik één jaar in de jeugd gespeeld en vervolgens ben ik doorgestroomd naar Dames 1. Daarnaast heb ik jaren hockeytraining en zeilles gegeven aan jeugd. Hiervoor heb ik ook mijn HT-3 en ZI-3/vaarbewijs behaald!

Zijn er nog familieleden lid of op andere wijze actief?
Mijn zusje, Lisa Salet, heeft één jaar bij de Kromhouters gespeeld. Mijn vriend Nick Funcke speelt in Heren 1. De rest van de familie is met enige regelmaat aanwezig als supporters langs de lijn!

Waar loop jij helemaal ‘warm’ voor?
Tijdens onze Silver Cup wedstrijd heb ik enorm genoten van ‘onze’ vereniging. Herman verzorgde een heerlijk Italiaans diner, via de Kromhouters socials werd live de tussenstand bijgehouden en tot de laatste seconde werd het nieuwe clublied gezongen (er is maar één hout, kromhout!). Hier loop ik helemaal ‘warm’ voor!

Wat doe je in het dagelijks leven?
Ik ben afgestudeerd aan de studie Sport, Management en Ondernemen aan de Hogeschool van Amsterdam. En werk momenteel bij Railsport Nederland. Wij organiseren evenementen en activiteiten voor medewerkers van de bij ons aangesloten spoorwegbedrijven. Onze evenementen verschillen van sportief en uitdagend, tot culturele en familie events. Zo organiseren wij bijvoorbeeld een zeilregatta, het klimbos adventure en een Formule 1 dagtrip!

Wat wens je de Kromhouters toe?
Dat ieder lid op zijn of haar niveau zich kan ontwikkelen, sportieve successen kan behalen en genieten van de Kromhouters sfeer!

Wat zou je willen veranderen?
Momenteel regelen enkele teams zelfstandig een sponsortrui, zonder tussenkomst van de club. Wij moedigen het zoeken van sponsoren van harte aan, maar je kunt het regelen van een sponsortrui natuurlijk ook door ons laten doen. Op die manier mag je voor een kleine bijdrage het Kromhouters logo op de trui plaatsen, wordt de sponsor ‘officieel’ sponsor van de club en help je onze club financieel. Interesse? Laat het ons weten! ;-)

Vraag van Remco Looyschelder:
Mijn specifieke vraag aan Heleen Salet is: Wat doen jullie allemaal voor werkzaamheden binnen de afdeling kleding sponsoring, wat voor mogelijkheden zijn er voor de teams en de sponsoren? Kunnen we nog wijzigingen verwachten binnen de afdeling kleding sponsoring binnen afzienbare tijd?
Wanneer wij een aanvraag krijgen, gaan wij samen met de sponsor en het team opzoek naar een passend kledingpakket. Zoals hierboven beschreven ondersteunen wij bij het gehele proces van kledingkeuze, tot aan de afhandeling waarbij teams het kledingpakket ontvangen. Hierbij zijn wij met veel verschillende partijen in gesprek: het team, de sponsor, de penningmeester, Donaci en/of Sport-Inn en de drukker.

De levertijden van sportkleding kan in de zomermaanden, in verband met drukte, oplopen. Om dit proces te verstellen zijn wij momenteel, samen met de sponsorcommissie, aan het kijken hoe we het bestelproces efficiënter kunnen inrichten!

Aan wie wil jij het stokje doorgeven voor de volgende ‘In de schijnwerpers’? En waarom?
Liselotte de Haan. Sinds een paar jaar organiseert zij samen met een paar andere het 'Wortel in je Hutspot' toernooi. Dit jaar was het wederom een groot succes en hebben zij alles tot in de puntjes geregeld! Naast dat het altijd gezellig is, draagt dit toernooi bij aan een unieke sfeer binnen de vereniging. Je leert elkaar namelijk op een andere manier kennen.

Wat is jouw specifieke vraag aan Liselotte de Haan?
Wat moeten jullie hiervoor achter de schermen regelen? Hoe krijgen jullie het elk jaar voor elkaar het vorige toernooi te overtreffen? Én, wat zijn jullie plannen voor de toekomst?