1A D1 header.png 1Banner_opening 2019 2020.jpg banner-kromhouters-knhb.png header1.jpg header14.JPG header15.JPG header2.jpg header3.jpg header4.jpg header6.jpg
In de schijnwerpers Jan
10

In de schijnwerpers: Remco Looyschelder

Nieuws afbeelding Actief op het veld of ….?
Ik ben geen actief hockeyer en heb ook nooit gehockeyd. Wel ben ik 2 jaar lang trainer en coach van het team van mijn dochter Fleur Looyschelder geweest. In mijn jeugd heb ik jaren gevoetbald. Momenteel sport ik actief bij Cosy Julien en daarnaast speel ik graag Padel (een kruising tussen tennis en squash).

Wat doe jij bij de Kromhouters en waarom heb je daarvoor gekozen, en hoeveel uur per week besteed jij hier ongeveer aan?
Bij de Kromhouters zit ik sinds kort met veel plezier in de Sponsorcommissie. Ik ben van meerdere kanten benaderd om in de commissie te komen. Het is een gezellige groep mensen met een goede mindset. Ik heb ervoor gekozen omdat ik de club een warm hart toe draag, geniet van het spelletje en graag help om de speelomgeving voor de kinderen en de volwassenen op een hoger plan te krijgen. Ik besteed hier enkele uren per week gemiddeld aan.

Heb je nog ergens anders gehockeyd voordat je bij de Kromhouters kwam?
Ik heb zelf dus niet gehockeyd, maar wel eens meegedaan met Trimhockey. Verder heb ik voor het trainen en coachen enkele jaren geleden een trainerscursus gevolgd.

Zijn er nog familieleden lid of op andere wijze actief?
Mijn dochter Fleur is met veel plezier actief in het team van MD1. Dit onder de leiding van de trainers/coaches Eva van Geelen (Dames 1) en Noëlle van Hoften. De teambegeleider is Erik Touwslager.

Waar loop jij helemaal ‘warm’ voor?
Ik geniet van het kijken naar de passie en inzet van de kinderen tijdens een wedstrijd hockey. Ik kijk ook graag naar hockeywedstrijden van de senioren en heb ook al een aantal keren mogen genieten van het Nederlands elftal van de dames en heren in de afgelopen jaren.

Wat doe je in het dagelijks leven?
In het dagelijks leven ben ik zakelijk accountmanager bij de Rabobank in Arnhem. Ik adviseer MKB bedrijven bij de start, groei en verkoop van hun onderneming. Mijn belangrijkste taak is het financieren van de ondernemingen en het verzorgen van het betalingsverkeer.

Wat wens je de Kromhouters toe?
Ik wens de Kromhouters een succesvol en sportief jaar toe. Ik hoop ook dat de positieve vibe die ik op veel plekken binnen de club waarneem voortgezet wordt zodat er in de komende jaren een stabiele, financieel gezonde club ontstaat met een warme binding tussen de sponsoren en de club.

Wat zou je willen veranderen?
Ik zou graag de bekendheid van de sponsorcommissie willen verhogen binnen de club en ervoor willen zorgen dat iedereen weet wat de commissie doet en wat de mogelijkheden zijn.

Vraag van David Prommersberger:
Er zijn diverse initiatieven al genomen, maar ook een aantal speerpunten benoemd door de Sponsorcommissie. Welke zijn dit en wat is het beoogde doel hiervan? Wat kunnen onze sponsoren hiervan merken de komende periode?  Welke rol kunnen wij als vereniging richting onze sponsoren op ons nemen en hoe positioneren wij dit binnen de vereniging?
Als commissie willen wij graag de band met de huidige sponsoren intensiveren door met hen in gesprek te gaan en elkaars verwachtingen beter op elkaar af te stemmen. Naast dat willen wij graag meer sponsoren aan ons binden om een breder draagvlak, netwerk en continuïteit te creëren voor de club.  De sponsoren zullen daarvan merken dat er meer evenementen zullen worden georganiseerd waar zij ook bij betrokken gaan worden. Verder zullen er meer nieuwe en vervangende sponsordoeken langs de velden te zien zijn. Naast de sponsorcommissie zelf is elke binding en communicatie vanuit de club met de sponsoren van harte welkom.

Aan wie wil jij het stokje doorgeven voor de volgende ‘In de schijnwerpers’? En waarom?
Ik wil graag het stokje doorgeven aan Heleen Salet van Dames 1. Heleen vormt al langere tijd samen met Eveline van der Kolk een duo voor het regelen van de sponsorkleding binnen de club. Ik denk niet dat veel mensen weten wat het regelen van de kledingsponsoring allemaal inhoudt.

Wat is jouw specifieke vraag aan Heleen Salet?
Mijn specifieke vraag aan Heleen Salet is: Wat doen jullie allemaal voor werkzaamheden binnen de afdeling kleding sponsoring, wat voor mogelijkheden zijn er voor de teams en de sponsoren? Kunnen we nog wijzigingen verwachten binnen de afdeling kleding sponsoring binnen afzienbare tijd?