1A D1 header.png 1Banner_opening 2019 2020.jpg banner-kromhouters-knhb.png header1.jpg header14.JPG header15.JPG header2.jpg header3.jpg header4.jpg header6.jpg
Evenement Jun
19

Zondag 24 juni Play-offs Dames I

Nieuws afbeelding
Ga jij zondag mee om Kromhouters Dames 1 aan te moedigen?

Het einde van een prachtig hockeyseizoen is in zicht en waar de meeste leden al bezig zijn met de zomervakantie moet Dames 1 nog eenmaal een topprestatie leveren.

Momenteel bezet Dames I de 3de plaats op de ranglijst hetgeen recht geeft tot het spelen van play-off wedstrijden voor de tweede klasse. De laatste twee wedstrijden tegen Wijchen en Oirschot waren bloedstollend en slecht voor menig hart. De dames hebben gestreden voor wat ze waard waren, met ondersteuning van de meiden uit de A/B waarvoor wij hun nog steeds dankbaar zijn.

Ondanks het goede spel was het resultaat helaas niet voldoende om directe promotie af te dwingen. Maar niet getreurd, de dames gaan er alles aan doen om middels de play-off hun verdiende plek in de tweede klasse alsnog af te dwingen. Onder het mom van één team één taak, hetgeen zij de laatste wedstrijden bewezen hebben.

Echter, het team kan natuurlijk altijd een steuntje in de rug gebruiken. Een grote groep supporters die onze dames door dik en dun steunt, kan hierbij natuurlijk niet ontbreken. Via Facebook zullen de dames een oproep doen voor wie evt. mee wil gaan met een bus. Bij voldoende animo zullen we dat dan gaan regelen.

Dames 1 hoopt jullie allemaal te zien op 24 juni in Schiedam!

Met sportieve groet,
Dames 1

Programma
  • 10.00 uur Dopie
  • 11.50 uur Purmerend
  • 15.30 uur Nieuwegein
  • 17.20 uur Noordwijk