1A D1 header.png 1Banner_opening 2019 2020.jpg banner-kromhouters-knhb.png header1.jpg header14.JPG header15.JPG header2.jpg header3.jpg header4.jpg header6.jpg
Evenement Jun
16

Super Jongste Jeugd Slotdag bij THCC De Kromhouters

Nieuws afbeelding Zaterdag 16 juni was het terrein van De Kromhouters het exclusieve domein van de Jongste Jeugd.

16 teams (totaal 160 kinderen) van E8-tallen uit ons district waren bij De Kromhouters te gast.Uiteraard samen met hun coaches, teambegeleiders en supporters.


Op onze velden werd tussen 10.00 uur en 14.30 uur in drie poules met veel plezier en inzet het seizoen 2017/2018 afgesloten. Ook het weer heeft vandaag geweldig meegewerkt en tussen de wedstrijdjes door konden de teams even bijkomen in het gras rondom ons clubhuis en genieten van een welverdiende versnapering.


Vandaag was iedereen winnaar en daarom kregen alle kinderen als herinnering aan deze gezellige dag een medaille. Per poule was er bovendien een heuse beker te winnen voor het team dat met de meest indrukwekkende 'Jungle'-outfit' (het thema voor deze Jongste Jeugd Slotdag) op het veld was verschenen.


Dank aan alle teams voor hun aanwezigheid op deze superleuke dag!
Onze speciale dank aan de meiden van MC1 die alle wedstrijden vandaag hebben gefloten + verder uiteraard een woord van dank aan iedereen die op welke wijze dan ook met vereende krachten geholpen heeft om van deze dag een groot succes te maken!

Namens de Jongste Jeugd Commissie,
Anneke Hers - Bianca Le Roux - Marcel Stolk - Justin van Wissen