1A D1 header.png 1Banner_opening 2019 2020.jpg banner-kromhouters-knhb.png header1.jpg header14.JPG header15.JPG header2.jpg header3.jpg header4.jpg header6.jpg
Evenement Mei
25

Open dag Sportpark Rauwenhof - Zaterdag 2 juni

Nieuws afbeelding Wij hebben er zin in!
Natuurlijk omdat wij graag willen laten zien dat hockey een gave sport is. En ook om de bijzondere samenwerking met de andere sportverenigingen op het sportpark die rugby (Scrumboks), honkbal (De Panters) en korfbal (Tiel '72) vertegenwoordigen.

Op deze dag is iedereen van harte welkom om de zeer diverse balsporten te ontdekken en te beleven; voor alle vrienden, vriendinnen, neven, nichten, buren, etc.
 
Er is een fraai parcours (uiteraard met begeleiding) langs alle sporten, met veel gezelligheid tussendoor. Bij Kromhouters is de kennismaking met stick en bal voornamelijk op veld 2. Hockey kijken kan ook, want op de andere velden worden nog wedstrijden gespeeld.

Tevens staat er bij ons een ijscokar om tussendoor even een heerlijke verkoeling te halen.
Na afloop krijgen alle deelnemers een leuke goodie bag mee naar huis.
 
Wie nodig jij uit?
 
Parkeren
Laten we ruimte maken op de parkeerplaats voor onze gasten. Er zijn parkeerwachten aanwezig die aangeven waar je kunt parkeren. Liever nog: kom als het mogelijk is deze dag met de fiets.
 
NB: deze dag worden er foto's gemaakt en wordt er gefilmd voor eigen gebruik van THCC De Kromhouters