1A D1 header.png 1Banner_opening 2019 2020.jpg banner-kromhouters-knhb.png header1.jpg header14.JPG header15.JPG header2.jpg header3.jpg header4.jpg header6.jpg
Evenement Maa
30

Sponsorloop voor het Jeugdsportfonds op 7 april

Nieuws afbeelding Wist jij dat ..
15% van alle kinderen in Tiel tussen de 4 en 17 jaar opgroeit in armoede en daardoor niet lid kunnen worden van een sportvereniging?

Voor deze 15% kan jij wat doen!
Doe mee met de sponsorloop op zaterdag 7 april a.s. en haal per trap geld op voor het Jeugdsportfonds.

Locatie en tijd
Het is van 15.00 uur tot 18.00 uur bij ons op veld 2.
 
Informatie Jeugdsportfonds
Wij zorgen ervoor dat kinderen die graag willen sporten, maar dat niet kunnen omdat hun ouders te weinig geld hebben, lid worden van een sportvereniging. Wij betalen de contributie rechtstreeks aan de sportvereniging en vergoeden de sportspullen tot een maximum van € 225,- per jaar per kind.

Wie komen in aanmerking?
Kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 17 jaar, waarvan de ouders weinig geld hebben. Denk hierbij aan gezinnen die leven van een uitkering, in de schuldsanering zitten of een inkomen hebben onder 120% van het sociaal minimum. Alle kinderen uit het gezin komen in aanmerking.

Hoe werkt het Jeugdsportfonds?
Ouders en kinderen, of de sportvereniging kunnen geen aanvraag indienen. Dit kan alleen door een intermediair. Een intermediair is professioneel betrokken bij de opvoeding en verzorging van het kind. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een leerkracht op school, een maatschappelijk werker of een wijkcoach. Kijk voor meer informatie over het Jeugdsportfonds op www.jeugdsportfonds.nl of op www.tiel.nl/kindpakket