1A D1 header.png 1Banner_opening 2019 2020.jpg banner-kromhouters-knhb.png header1.jpg header14.JPG header15.JPG header2.jpg header3.jpg header4.jpg header6.jpg
Algemeen Nov
6

Week van respect - zo beleven wij het:

Nieuws afbeelding In naam der liefde, of met alle respect …

Er is één ding dat we allemaal delen, en dat is de liefde voor hockey en onze hockeyvereniging. We hebben toch allemaal een Kromhouters hart?

Maar daar houdt het niet mee op. Want met het Kromhouters hart op de juiste plek vertegenwoordigen wij niet alleen de hockeysport, maar ook onze vereniging waar wij trots op zijn. Wat is nu mooier dan bezoekers en tegenstanders te laten zien dat het goed toeven is met én bij ons in de Betuwe.

Dat kan op vele manieren worden uitgedragen, waarbij sportiviteit & respect (en het goede voorbeeld geven) op nummer 1 staat. De slogan "Het begint bij jezelf” is er niet voor niets.
Respect voor jezelf en respect voor je omgeving. Sportief omgaan met winst, verlies en onenigheid.

Je mag zijn wie je bent
Wat we niet delen is dat we allemaal hetzelfde zijn. We komen allemaal uit een ander nest en hebben verschillende achtergronden. Maar wat ons bij elkaar brengt is hockey. Hockey bij de Kromhouters. En dat houdt ook in dat je mag zijn wie je bent, want onze vereniging biedt iedereen een veilige sportomgeving. Dat doen we met elkaar, en we kunnen elkaar daar ook op aanspreken.

Week van respect
Deze landelijke campagne is van 6 – 12 november 2017.
De KNHB ondersteunt de "Week van respect’ onder meer door de campagne "Het begint bij jezelf”.  We moeten ons altijd bewust zijn van sportiviteit & respect, maar in de ‘Week van respect’ zijn we er met ons hockey- & Kromhouters hart nog eens extra van bewust.
We blijven bouwen aan een veilige sportomgeving, met de bouwstenen van sportiviteit & respect.

Toon jij je Kromhouters hart?
Sportiviteit & Respect, hockey en de Kromhouters horen bij elkaar!

Kijk ook eens op:
www.weekvanrespect.nl/
www.knhb.nl/agenda/week-van-respect
www.kromhouters.nl/site/default.asp?option=2502&stcname=club_regelementen_huisgedragsregels&m=1

#weekvanrespect #respect #respectzone