1A D1 header.png 1Banner_opening 2019 2020.jpg banner-kromhouters-knhb.png header1.jpg header14.JPG header15.JPG header2.jpg header3.jpg header4.jpg header6.jpg
In de schijnwerpers Okt
30

In de schijnwerpers: Heren II

Nieuws afbeelding Actief op het veld ..
Wij zijn elke zondag om 10:45 uur te bewonderen op het hockeyveld.


Bryan Arts, Maarten te Bogt, Lukas Bruggeman, Pieter Dolron, Daan Galjé, Bastiaan de Groot, Hauke Hirdes, Bart van 't Klooster, Thijs Kooij, Bram van der Sluijs, Coen staal, Justin Versluis, Sjoerd Weerts, Daan de Wolf

Wat doen jullie bij de Kromhouters en waarom heb je daarvoor gekozen, en hoeveel uur per week besteden jullie hier ongeveer aan?
Wij hockeyen bij de Kromhouters, dit doen wij omdat wij het spelletje super leuk vinden! Ook juichen we andere teams toe en wordt er bij de bar een handje geholpen. In een goede week zijn we toch in totaal 9 uur kwijt aan de trainingen, wedstrijden en de andere teams naar de winst schreeuwen!

Hebben jullie nog ergens anders gehockeyd voordat je bij de Kromhouters kwam?
Wij hebben allemaal altijd al wel bij de Kromhouters gehockeyd. De één al sinds de jongste jeugd, de ander is wat later binnen gestroomd.

Zijn er nog familieleden lid of op andere wijze actief?
Voor ons is elke Kromhouter of Kromhoutster een familielid. Wij zien de club als een grote familie, waarbij je altijd bij elkaar terecht kan en op elkaars hulp kan rekenen! Zij het bij de wedstrijden, bij de trainingen of bij een adje vleermuis.

Waar lopen jullie helemaal ‘warm’ voor?
Een wedstrijd! Het is van cruciaal belang dat men een goede warming-up doet, zo kan je namelijk vervelende blessures voor komen. Een goed begin is het halve werk, maar een goed begin is maar de helft!  

Wat doen jullie in het dagelijks leven?
Naast dat er verschillende studies gedaan worden is er één ding dat wij allemaal doen: reikhalzend uitkijken naar het weekend! Een lekker potje hockeyen en daarna samen met andere teams goudgele rakkers nuttigen.

Wat wensen jullie de Kromhouters toe?
‘Als willen hebben is zijn wij de rijkste mens op aarde’. Het enige wat wij de Kromhouters toe wensen is een sportief, blessure vrij en succesvol seizoen! Alles wat daarbij komt zien wij als een extraatje!

Wat zouden jullie willen veranderen?
Wij zouden graag ons speelschema veranderen! Wij spelen elke keer uit als Dames 1 en Heren 1 thuis spelen. Hierdoor missen we vaak een groot deel van de wedstrijd van onze dames.

Vraag van Jan Visser:
Hoe gaan jullie met jullie ploeg er voor zorgen dat promotie naar de reserve hoofdklasse weer bereikt wordt, en wat zouden jullie daar vanuit de club nodig bij kunnen hebben?
Allereerst bedankt dat we in de "shine werpers ” mogen staan.  Nadat we vorig jaar helaas onszelf niet konden handhaven en heel nipt zijn gedegradeerd, gaan we dit jaar vol voor de promotie! De degradatie betekende ook dat de ‘oude garde’ het team verliet en moesten we dit gat opvullen met vers en jong bloed. Dit seizoen laten we dan ook een ander gezicht zien op het veld. Na een paar jaar van counteren en ‘forehand op forehand’, gaan we dit jaar vuurwerk laten zien. Hoge druk, combinaties en passie gaan ervoor zorgen dat we met veel doelpunten en mooi veldspel weer terug gaan naar het hoogste niveau. We hebben van de club  al een uitstekende trainer, Justin van Wissen, gekregen die ons als nooit te voren laat hockeyen. Verder hebben we een strakke grasmat nodig en het nodige publiek langs de zijlijn, meer vragen we niet.

Aan wie, of welk team, willen jullie stokje doorgeven voor de volgende ‘In de schijnwerpers’? En waarom?
H Vet A, omdat ze een nieuw team zijn.

Wat is jullie specifieke vraag aan H Vet A?
Kunnen jullie wat meer vertellen over jullie team? Mensen met een grote hockey achtergrond?