1A D1 header.png 1Banner_opening 2019 2020.jpg banner-kromhouters-knhb.png header1.jpg header14.JPG header15.JPG header2.jpg header3.jpg header4.jpg header6.jpg
Evenement Jun
25

Jongste Jeugd Slotdag

Nieuws afbeelding Zaterdag 24 juni was het terrein van De Kromhouters het exclusieve domein van de Jongste Jeugd.


 
Maar liefst 16 teams (totaal 125 kinderen) van E-zestallen uit ons district waren bij onze club te gast, uiteraard samen met hun coaches, teambegeleiders en supporters. Op onze watervelden werd tussen 10.00 uur en 14.30 uur in totaal drie poules met veel plezier en inzet het seizoen 2016/2017 afgesloten.

Deze dag was iedereen winnaar en daarom kregen alle kinderen als herinnering aan deze gezellige dag een medaille. Per poule was er bovendien een heuse beker te winnen voor het team dat met 'De Gekste Sokken', het thema voor deze Jongste Jeugd Slotdag, op het veld was verschenen.


 
Dank aan alle teams voor hun aanwezigheid op deze superleuke dag, onze speciale dank aan de meiden van onze MC1 die alle wedstrijden vandaag hebben gefloten + verder uiteraard aan iedereen die op welke wijze dan ook met vereende krachten geholpen heeft om van deze dag een groot succes te maken!


 

Namens de Jongste Jeugd Commissie,
Anneke Hers - Bianca Le Roux - Marcel Stolk - Justin van Wissen